Prozel's blog
18-01-2016 - 13:25

Hvad laver du i dag?

Det er ingen hemmelighed at jeg efterhånden sjælendt får spillet på krydskassen længere (eller de andre konsoller for den sags skyld), men det er ej heller en hemmelighed at jeg med tiden, siden jeg begyndte herinde for mange år siden, har mødt og lært en masse herinde fra at kende.

Så hvad laver du i dag? Om jeg kender dig eller hvad, skriv hvad du rodder med til dagligt. Jeg er blevet nysgerrig efter at have været fraværende i noget tid. 
08-03-2014 - 19:53

XBO, kalibrering og Ghosts

I Februar på mit første skoleophold (er elev hos Scania A/S), finder jeg ud af, at de seks måneder, jeg har været der, har jeg fået for lidt i løn. Lidt opkald frem og tilbage til min chef, HR og HK resultere i, at den bliver rettet, og det jeg mangler, ryger på næste lønseddel. Lækkert.

Som den spiller, jeg nu er, beslutter jeg for at bestille en Xbox One, da jeg skulle have den før eller siden. Dead Rising 3 havde jeg kigget på længe, og ligesom sidste generation, skal jeg have alle konsoller.

So far er jeg mere end tilfreds. Jeg har spillet betydeligt mere på den end min PS4. Det skyldes spillene, controlleren (<3) og nogle gode venner, som også havde købt en XBO.

Kalibrering

Da jeg først smed DR3 i, var jeg ikke særlig tilfreds med kvaliteten på billedet. Det viser sig, at det GAME-mode, der er på Philips TV, er noget værre bras. ALT for høj kontrast, lys og skarphed. Lidt justeringer on the go, og så fortsatte jeg ellers.

Jeg opdager, at under Display på XBOen, kan man kalibrere skærmen, hvilket har gavnet en del. Det betyder også, at jeg har lært om crushed blacks, som kan fremkomme, så det er jo fint.

Man jeg bliver jo bidt at det lort, så jeg fandt denne guide: http://lifehacker.com/5858625/how-to-calibrate-your-hdtv-and-boost-your-video-quality-in-30-minutes-or-less

Efter lidt justeringer frem og tilbage, og jeg tør godt sige, billedet står så godt som det kan, vel og mærke uden jeg skal have mulvarpen frem. Det er super lækkert at se på nu, og kan tydeligt mærkes i Ghosts, hvor jeg havde svært ved se modstanderen på lang afstand. Ikke længere!

Ghosts

For satan da, CoD, hvorfor kan jeg ikke lade dig være? Jeg købte PS4 versionen og spillede lidt med KANO, hvilket var fint, men for satan hvor er de maps ringe. Virkelig, det er rent opkast. Resten af spillet er egentlig okay, men det bliver nok aldrig en favorit.

Solgte dog PS4 versionen (Undskyld tue69 og Cena!) og fik XBO versionen, og det kører egentlig bedre, da jeg spiller bedre med controlleren, og billedet er MEGET bedre (har kun brugt GAME mode PS4).

Det var en, indrømmet, kedelig update herfra. Vi kneppes ved!

TL;DR: Money in the bank, fuck game mode på Philips, kalibrer dit tv og fuck mapsne i Ghosts!


03-09-2013 - 20:23

Battleground Europe

Fy for helvede. Nogle gode venner har spillet denne herlige perle, eller...For jer, som ikke har noget imod lidt barnlig humor. Enjoy! 
29-08-2013 - 17:36

Energidrik - Ikke-energidrik version!

Endelig skete det, jeg har lært at drikke kaffe! 

Det er fantastisk, slut med hele tiden købe energidrik, nu hvor arbejdet har maskiner med kaffe ad libitum. 

Processen var ligesom dengang, jeg skulle lære at drikke øl, de første skal bare ned, og så forsvinder den dårlige smag. 

Og jeg er naturligvis gået hele vejen, så det hedder kun sort kaffe. Intet coffe creamer, sukker eller mælk, ellers kunne jeg ligeså have drukket alm. energidrik.

Ikke at jeg kunne drømme om at droppe min elskede energidrik, men nu kan den nydes "bedre" fremover.

Er nået ét skridt nærmere at blive voksen, det er en stor dag i dag, og dermed slut på min lille trilogi af coffein serien. 

Vi kneppes ved.
12-08-2013 - 22:06

Energidrik - Light version!

Så er jeg tilbage for en kort bemærkning, meget kort endda. I og med at jeg pt. leger med at spise få kulhydrater er jeg nødt til at skære det overflødelige fra, desværre betyder det mine elskede energi drik.

Som sagt er jeg en kælling, der ikke kan drikke kaffe endnu, så mit koffein fix må kommer fremover fra light-substituterne af de energiske drikke. Vi kører.

 

Blev nævnt i forrige indlæg, og intet har ændred sig meget. Sød på den klamme måde ift. de andre. Frarådes.

kcal: 45


Cults light version er betydelig bedre, men kan desværre også blive klam, hvis man drikker en halvliter-dåse. De er dog de billigste af de muligheder, der er, sammen med Cult Cola. Apropos..
kcal: 1

 

Cult Cola er i forvejen en tynd omgang med for meget kulsyre, og light versionen er bestemt ikke bedre. Smager næsten af dansk vand. Frarådes.
kcal: 1


Vinderen til min store overraskelse er Red Bull, som jeg næsten tør sige, smager bedre en originalen, som jeg personligt aldrig har været fan. I modsætning til Cult Light, kan man sagtens kører et par stykker ned uden bliver klam. Ærgeligt at skidtet er så pokkers dyrt. Eurospar har dog dem til en 10,- denne uge.

Jeg venter stadigvæk på favoritterne fra Burn energy smider deres bud på gaden, hvis den dag dog kommer, men indtil da nøjes jeg med Red Bull, med en Cult i ny og næ. Slå på tråden, hvis jeg har glemt nogle.

kcal: 3
Følg Xboxlife her