Zytrax's blog
08-01-2011 - 09:00

Açaíbær - et tilskud til hverdagen

Her kommer lige en hurtig blog fra min side af.

Som beskrevet i min seneste blog, er jeg begyndt at spise sundt og træne en del. Jeg har dog altid syntes at det kan være lidt 'kedeligt' at spise sundt hele tiden, da jeg (desværre) har arvet min mors gener. Det har så betydet, at jeg er et meget stort slikhoved. Har holdt det indtil videre (erkendelse: spiste 1 vingummi og drak 1 Pure Rush igår...) men søger nu et tilskud til min hverdag, som kan give det ekstra og gøre det mere motiverende at være sund!

Dette tilskud stødte jeg så på hjemme hos min ven. Bæret hedder Açaí og selvom der har været meget spekulation på diverse universiteter om dens egentlige virkning, holder det meste af det stik (videnskabeligt bevist). Bæret indeholder alle de gode ting, som alle os som prøver at holde os i form med, har brug for. Kan nævne følgende; Vitamin E, omega 3 (fiskeolie), omega 6 (nødder), antioxidanter og masse af andre ting..

Min ven har i hvert fald følt en forandring og fornyet energi ved brug af pilleform, så det har jeg også tænkt mig at gøre. Skal lige have bestilt 1 bøtte, og så må jeg teste det. Smider selvfølgelig en blog op, her på xboxlife, med en vurdering af midlet.

Det var alt for nu, og glæd jer til min "soon to come" blog, hvor jeg ville forsøge at skrive mit synspunkt på den danske velfærdsstat! Er spændt på at se, hvor mange som er bare tildels enig, i de holdninger jeg har. ;-)


God dag til alle! :-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her