Zytrax's blog
07-01-2011 - 11:58

Mit nye liv

MIT NYE LIV

Så vælger jeg lige at skrive endnu engang herinde. Længere nede i bloggen, Del 2, beskriver jeg det nye Sidney Lee fænomen på Xboxlife.dk, Hyggen 76.

I min sidste blog, nævnte jeg at jeg ikke rigtig vidste hvad jeg ville, og at jeg var startet i fitness for at tabe mig og pumpe lidt jern.

Der gik 1½ måned så havde jeg tabt mig 12 kg, så jeg kom ned på en vægt på 68kg (lidt miskalkulation i sidste blog), og så stoppede jeg sådan set med at træne, fordi at jeg jo sådan set havde nået mit mål - og at jeg ikke gad betale en formue for at gå i fitness. Her er hvordan jeg tabte 12 kg på 1½ måned:

Cykling. Jeg havde lige købt bil, og når der skulle skrues og laves diverse reperationer, cyklede jeg ud til min ven for at lave det (det er der vores værksted er). Jeg cyklede til teori teknik, og cyklede et gennemsnit på 14 kilometer om dagen.

Spis sundt. Vand, kiks fra SuperBrugsen til 12 kr,- (den lyserøde pakke) som indeholder 12 kiks. Sunde kiks, som "mætter" i en stund og er rigtig gode og ellers en HEL masse frugt! Før i tiden ville jeg købe en pose chips eller en candy bar fra Fakta, ville jeg gå ind i fakta og købe 2-3 æbler/pære/bananer for at få tilfredsstillet min sult. 

Og træning. Intensiv løbetræning på løbebånd, 10 min med 12 km/t og en spurt på 16 km/t på 30 sek til sidst, og så en masse mavebøjninger og generel træning af skuldre, bryst og ben.

Og det er sådan jeg gjorde det! Tingene har stået stille i et lille stykke tid, men nu er jeg begyndt igen, ENDNU mere intensivt fordi jeg ville fremhæve mavemusklerne samt få lidt mere figur. Spiser 150g OTA solgryn om morgenen, tager 1 banan/andet frugt og en lille boks med rester fra aftensmaden dagen før. Perfekt balance, og er man i kantinen på skolen - så snupper man lige en pære! Og vand vand vand!

Jeg spiller desværre ikke Halo mere, da jeg mistede interessen og at jeg startede på skole osv. så har jeg ikke rigtig "gidet". Men jeg køber nok en xbox en dag, så jeg kan få tilfredsstillet mine "gamer" behov. ;-)

Jeg startede på Roskilde Handelsskole, HHX i August. Tingene er gået "ok" indtil videre, jeg bliver udfordret fagligt og får et pænt CV - hvilket jo er et + i sig selv. Flotte karakterere osv. så ting er "super" "duper" so far.

Jeg har selvfølgelig også en bil, men har for nyligt skildt mig af med min gamle Golf 3 (1,8 90HK) og skiftet den ud til en Golf 2 (1,6GTD 70hk) for bedre brændstoføkonomi, og så sparer jeg 3-4 tusinde om året, som jeg godt kan bruge. :-) (Ja, jeg betaler ALT selv.)

Har også fået et "fast" arbejde (ellers arbejder jeg til dagligt hos min ven i værkstedet, hvor vi reperarer biler og videresælger) hos Dagrofa i Roskilde. Super godt arbejde, alle er meget flinke og så har man meget ansvar som er godt! Arbejder hver 2. weekend (farvel byture :-( )

Det var lige en update fra mit liv indtil videre. Nå ja, og så lige til en "2. del" i min blog:

DEL 2 (omhandler HYGGEN76)
Har nok været Xboxlife's svar på Sidney Lee i den seneste tid. Jeg har selv kommet med min personlige mening i mange af hans seneste blogge. Her kommer et surt opstød:

De fleste brugere på Xboxlife er jo direkte idioter. Hvordan kan man sige til en person på 150 kg, at han skal beholde sin Xbox og at hans PS3 køb var en god ting? Undskyld mig, Xboxlife.dk, men jeg har ikke lyst til at bruge mine skattepenge på at støtte hans kommende bypass operation, fedtsugning, knæ operation og hvad der ellers følger med til at lide af overvægt. 

Hvad fanden går der galt for jer? Hyggen ville jo aldrig komme ud af sine vaner, hvis ikke han skiller sig af med dem. Og til den person som sagde, at vi skal lade hver mand gøre som hver mand ville, det er jo noget forpulet lort at lukke ud, når det er OS som betaler af, af vores egne HÅRDT TJENTE PENGE, til at han kan sidde hjemme og lave ingenting? Hvorfor opfordrer det danske velfærdssystem en til at give op, og bare nasse på vores andres penge uden at skulle røre en finger, frem for at forbedre livssituationen for de fleste førtidspensionister, og EVENTUEL få dem i et arbejde? (Selvfølgelig ikke et arbejde som er for krævende, men mange af de førtidspensionister ville jo godt kunne klare et 4 timers job?)

Tak størstedelen af Xboxlife's brugere, for at opfordre personer i en utilregnelig tilstand til at blive ved med deres dårlige vaner og opfordre dem til at blive i deres hul!

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her