Zytrax's blog
28-05-2010 - 01:12

Life ATM

Så jeg er gået væk fra at spille Halo indtil videre.. Spiller mest kun for sjov nu. :-)
Jeg er "teoretisk" set uddannet IT-supporter, men mangler hovedforløbet, men grunden til at jeg skriver "teoretisk" er fordi at jeg har læst alt det man læser på hovedforløbet, så det faktisk kun er det praktiske jeg mangler. :p Jeg kunne så ikke finde nogen praktikplads i December, og så forlod jeg skolen med et grundforløbsbevis. 
Siden da har jeg bare arbejdet, i Føtex på Ro's Torv i Radio/TV afdelingen - og hold da kæft.. For 1 år siden var det den fedeste arbejdsplads, pga. omgivelserne osv. nu er det den fedeste arbejdsplads pga. udfordringerne og tja kunderne. Har 1 kollega som jeg rent faktisk snakker rigtig med, de andre er bare arbejdsrelateret.. Men føtex har valgt at spare! Så jeg bliver fyret til sommer fordi jeg fylder 18, og så er jeg for dyr at have.. Men kan godt se at det er bedre at have en 16-årig gut som ingen forstand har på Radio/TV som skal forklare og rent faktisk SÆLGE fjernsyn og what not, kontra en som mig som faktisk ved det samme som de ved ovre i Fona. Smart valg, Dansk Supermarked (y)
Men anyways, har søgt ind på HHX i Roskilde på linjen IT og Marketing og er blevet optaget, så alt er godt. Skal igang med kørekort på onsdag hos VIMMERS KØRESKOLE så det bliver lækkert, nå ja - så fik jeg erhvervet mig en fin Golf 3 1,8 90HK sidste weekend for 5800. Det eneste der skal laves før den går igennem syn er 2 steder med rust i undervognen, bremser skal udluftes, kobling skal skiftes og så er den klar til at køre.. Men mine planer er nok at skifte følgende:


2 x forskærme Angel Eyes (forlygter)Hæksspoiler (Hella med bremselys)Banan manifoldK&N FilterAlu sutter (17")Plasma speedometerRotorTænding

Det skulle gerne presse den kære Golf op på en små 105HK.. + den kun har gået 175.000, hvilket slet ikke er meget.

Og det er faktisk det, så ville jeg være verdens lykkeligste 17-årige! 
Så lige pt. skal jeg ud og søge nyt arbejde og have solgt min Suzuki RMX - hvilket jeg gør på Onsdag d 2. Juni til 5500, så er der i hvert fald lidt penge til dele og forsikring der. :D
Er også startet i fitness, både for at pumpe jern og tabe mig en smule. Ligger lige pt. med en vægt på 78 kg og er 1,89cm høj. Spiser også meget sundere end jeg gjorde før i tiden. Men regner med at tabe 8kg ca, og så omdanne resten af fedtet til muskler.. YEAH BABY.
Over and out.
P.S - Denmark Halo Top 1
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her