Zytrax's blog
15-06-2009 - 10:21

X1 - xboxlife.dk LAN Event

[b]Denne blog kommer til at beskrive xboxlife's LAN event, X1.[/b]

Dag 1.

Jeg vågner 05:30, efter endelig at kunne falde i søvn 01:30. Jeg er rimelig træt, og da jeg ikke var i skole dagen før, ville jeg gerne i skole. Men da jeg så ud på vejret, blæste det som en "halv pelikan" og regnede som en i helvede (Jeg bor i Holbæk området, og det var det område der var faldet mest regn!). Så jeg valgte ikke at tage i skole heller den dag, da jeg ikke gider komme i skole i driv vådt tøj (har 25km i skole)..
Så jeg prøver at falde i søvn igen, men det lykkedes ikke. Så jeg lå bare og slappede af med at se et par afsnits af serien "Scrubs". Da klokken var ved at passere 16:30, blev jeg kørt op på stationen af min farmor (super spændende :D). Mødte med Cypax/Risgnaskeren i toget mellem Kalundborg-Østerport, og vi steg af på Valby station. Valby station er noget FORPULET LORT - og så kan junkier åbenbart bare sidde og rulle fede på en bænk midt inde på stationen?
Anyways, efter lidt gågang fandt vi endelig bygning 80A. Da jeg først ankom til lokalet, blev jeg lidt overrasket over størrelsen, for det lignede godt nok et småt lokale og jeg tænkte bare: "nej nej nej..". Men så fandt jeg så ud af at de 5-6 xbox PODs der stod dannede en slags "skillevæg" til den anden del af lokalet, og så var det faktisk rigtig stort, og alt pladsen blev ikke engang brugt.

Alting gik meget godt, vi fik sat alle ting op osv. fik kørt et par spil på de Acer Ferrari skærme som var stillet til rådighed, og var meget tilfreds. Perfekte skærme til Xbox gaming. Så satte jeg filmen "Las Vegas Baby" på, så den i en times tid og så var det så tid til at rykke plads fordi jeg ville op og sidde ved siden af mit hold til Halo turneringen. Så vi fik sat alle 5 skærme op ved siden ad hinanden, og så startede GoW2 turneringen ved 21 tiden, da der var mange som var ankommet inden 20:00 tiden. Holdene blev åbenbart tilfældig delt op, hvilket var fair nok men så ikke helt alligevel, da jeg aldrig havde spillet spillet før, og kom på hold med "Corvax3" som havde spillet spillet meget (lod det til). Vi tabte, alle serier (dog ikke kampe) og jeg fik nok et total af 4 kills og milliardmillion deaths. Undskyld Corvax3 for at have trukket dig ned. :( - og nu ved jeg hvorfor jeg ikke spiller GoW2.

Jeg blev lidt træt ved 05:00 tiden om morgenen, så jeg faldt i søvn på sofaen uden sovepose eller noget, og fik faktisk en rigtig lorte søvn da jeg vågnede hver 10. minut.

Dag 2.

Ved 09:00 tiden var der morgenmad, med den smarteste ost opfundet nogensinde! Ost wrapped rundt med noget plasticpose halløjer, som var sindsyg smart! Sådan noget ser man ikke ude på landet hvor jeg bor, der står der bare Havarti Flødeost på bordet, basta. Fik spist ét rundstykke, så var det tid til Juxers Me and My Horse 2 gameplay, som var underholdende - og så var det tid til lidt gaming inden Soul Calibur IV turneringen skulle starte, som jeg havde meldt mig til.

Turneringen startede, og som med GoW2 havde jeg aldrig spillet det. Men der var et eller andet om det spil, som mindede mig og min ven Risgnaskeren som noget vi havde spillet før. Min første kamp; gik super! Jeg valgte karakteren "Ivy" (sexede japansk 3D-figur med de største patter EVER!). Jeg vandt over en 2-0 og var videre i Winners Bracket. Derefter valgte jeg en anden kvindelig 3D-model, "Cassandra" sexet lille Japansk blond? wtf. Jeg tabte, og tabte også min kamp i Loser Bracket som så eliminerede mig fra turneringen. Men turneringen var rigtig fed, stemningen var super fed og alle lod til at have det sjovt! Så stod den på Street Fighter turnering, som jeg dog ikke gad melde mig til. Syntes spillet så kedeligt ud :P

Så spillede jeg lidt Halo, snakkede med folk osv osv. indtil der var Cocio CRAAAASH! Var fantastisk, men jeg løb dog ikke af med sejren. Det gjorde Dark x Crow, som jeg troede ville tabe til Svenskeren, som hældte Cocio i sig og lignede en klar vinder (han rystede den endda imens han drak). Men han spildte en del ud over sig selv, og Crow var sådan set lige efter ham så Crow blev erklæret som vinder.

Så var det tid til Ubisofts fremvisning af Assasin Creed 2 og Splinter Cell: Conviction som var det samme som ved E3, men meget bedre at se på. Vi fik en goodiebag, som var awesome - og det fik mig til at overveje at købe ét af spillene. Ubisoft gutterne var rigtig flinke, selv efter lidt tekniske problemer imens flyveturen i Assasin Creed 2 var igang. ;)
Efter det var det tid til min Pizza, pepperoni, skinke. Jeg fik dog også et stykke af Ice Qb's kylling med MILLIARMILLION olie, som var ret klamt. :s

Så blev det tid til Halo turnering. Første kamp var mellem team Jylland vs. ... Juxer, Chanozi, PuzzuAzurik og Fressh (kan ikke huske jeres team navn). De blev sweep'ed 3-0, hvilket jeg havde forventet, men jeg så dog én god ting ud fra Juxers skærm som var både godt og smart (bottom mid, mauler + camo Guardian TS). Så dog kun den første kamp + lidt af anden.. Jeg besluttede mig for at gå hen for at blive opvarmet sammen med Ice QB og lige snakke tingene igennem. Vi skulle møde Team John (Cypax, ImmenseTiësto, Niko & ?) det var nogle sjove kampe, som endte 3-0 til os (Team SkamBams).
Så var det tid til at spille turneringens bedste kamp, Team SkamBams vs. Team Jylland. Første kamp var på The Pit TS, som startede ud rigtig godt for os. Fik 2 headshots på Zarfax, som gav os en lead på 17-13. Men vi fik aldrig styr på OS, og nogle *HOST HOST ICE QB :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her