Zytrax's blog
08-01-2011 - 09:00

Açaíbær - et tilskud til hverdagen

Her kommer lige en hurtig blog fra min side af.

Som beskrevet i min seneste blog, er jeg begyndt at spise sundt og træne en del. Jeg har dog altid syntes at det kan være lidt 'kedeligt' at spise sundt hele tiden, da jeg (desværre) har arvet min mors gener. Det har så betydet, at jeg er et meget stort slikhoved. Har holdt det indtil videre (erkendelse: spiste 1 vingummi og drak 1 Pure Rush igår...) men søger nu et tilskud til min hverdag, som kan give det ekstra og gøre det mere motiverende at være sund!

Dette tilskud stødte jeg så på hjemme hos min ven. Bæret hedder Açaí og selvom der har været meget spekulation på diverse universiteter om dens egentlige virkning, holder det meste af det stik (videnskabeligt bevist). Bæret indeholder alle de gode ting, som alle os som prøver at holde os i form med, har brug for. Kan nævne følgende; Vitamin E, omega 3 (fiskeolie), omega 6 (nødder), antioxidanter og masse af andre ting..

Min ven har i hvert fald følt en forandring og fornyet energi ved brug af pilleform, så det har jeg også tænkt mig at gøre. Skal lige have bestilt 1 bøtte, og så må jeg teste det. Smider selvfølgelig en blog op, her på xboxlife, med en vurdering af midlet.

Det var alt for nu, og glæd jer til min "soon to come" blog, hvor jeg ville forsøge at skrive mit synspunkt på den danske velfærdsstat! Er spændt på at se, hvor mange som er bare tildels enig, i de holdninger jeg har. ;-)


God dag til alle! :-)

07-01-2011 - 11:58

Mit nye liv

MIT NYE LIV

Så vælger jeg lige at skrive endnu engang herinde. Længere nede i bloggen, Del 2, beskriver jeg det nye Sidney Lee fænomen på Xboxlife.dk, Hyggen 76.

I min sidste blog, nævnte jeg at jeg ikke rigtig vidste hvad jeg ville, og at jeg var startet i fitness for at tabe mig og pumpe lidt jern.

Der gik 1½ måned så havde jeg tabt mig 12 kg, så jeg kom ned på en vægt på 68kg (lidt miskalkulation i sidste blog), og så stoppede jeg sådan set med at træne, fordi at jeg jo sådan set havde nået mit mål - og at jeg ikke gad betale en formue for at gå i fitness. Her er hvordan jeg tabte 12 kg på 1½ måned:

Cykling. Jeg havde lige købt bil, og når der skulle skrues og laves diverse reperationer, cyklede jeg ud til min ven for at lave det (det er der vores værksted er). Jeg cyklede til teori teknik, og cyklede et gennemsnit på 14 kilometer om dagen.

Spis sundt. Vand, kiks fra SuperBrugsen til 12 kr,- (den lyserøde pakke) som indeholder 12 kiks. Sunde kiks, som "mætter" i en stund og er rigtig gode og ellers en HEL masse frugt! Før i tiden ville jeg købe en pose chips eller en candy bar fra Fakta, ville jeg gå ind i fakta og købe 2-3 æbler/pære/bananer for at få tilfredsstillet min sult. 

Og træning. Intensiv løbetræning på løbebånd, 10 min med 12 km/t og en spurt på 16 km/t på 30 sek til sidst, og så en masse mavebøjninger og generel træning af skuldre, bryst og ben.

Og det er sådan jeg gjorde det! Tingene har stået stille i et lille stykke tid, men nu er jeg begyndt igen, ENDNU mere intensivt fordi jeg ville fremhæve mavemusklerne samt få lidt mere figur. Spiser 150g OTA solgryn om morgenen, tager 1 banan/andet frugt og en lille boks med rester fra aftensmaden dagen før. Perfekt balance, og er man i kantinen på skolen - så snupper man lige en pære! Og vand vand vand!

Jeg spiller desværre ikke Halo mere, da jeg mistede interessen og at jeg startede på skole osv. så har jeg ikke rigtig "gidet". Men jeg køber nok en xbox en dag, så jeg kan få tilfredsstillet mine "gamer" behov. ;-)

Jeg startede på Roskilde Handelsskole, HHX i August. Tingene er gået "ok" indtil videre, jeg bliver udfordret fagligt og får et pænt CV - hvilket jo er et + i sig selv. Flotte karakterere osv. så ting er "super" "duper" so far.

Jeg har selvfølgelig også en bil, men har for nyligt skildt mig af med min gamle Golf 3 (1,8 90HK) og skiftet den ud til en Golf 2 (1,6GTD 70hk) for bedre brændstoføkonomi, og så sparer jeg 3-4 tusinde om året, som jeg godt kan bruge. :-) (Ja, jeg betaler ALT selv.)

Har også fået et "fast" arbejde (ellers arbejder jeg til dagligt hos min ven i værkstedet, hvor vi reperarer biler og videresælger) hos Dagrofa i Roskilde. Super godt arbejde, alle er meget flinke og så har man meget ansvar som er godt! Arbejder hver 2. weekend (farvel byture :-( )

Det var lige en update fra mit liv indtil videre. Nå ja, og så lige til en "2. del" i min blog:

DEL 2 (omhandler HYGGEN76)
Har nok været Xboxlife's svar på Sidney Lee i den seneste tid. Jeg har selv kommet med min personlige mening i mange af hans seneste blogge. Her kommer et surt opstød:

De fleste brugere på Xboxlife er jo direkte idioter. Hvordan kan man sige til en person på 150 kg, at han skal beholde sin Xbox og at hans PS3 køb var en god ting? Undskyld mig, Xboxlife.dk, men jeg har ikke lyst til at bruge mine skattepenge på at støtte hans kommende bypass operation, fedtsugning, knæ operation og hvad der ellers følger med til at lide af overvægt. 

Hvad fanden går der galt for jer? Hyggen ville jo aldrig komme ud af sine vaner, hvis ikke han skiller sig af med dem. Og til den person som sagde, at vi skal lade hver mand gøre som hver mand ville, det er jo noget forpulet lort at lukke ud, når det er OS som betaler af, af vores egne HÅRDT TJENTE PENGE, til at han kan sidde hjemme og lave ingenting? Hvorfor opfordrer det danske velfærdssystem en til at give op, og bare nasse på vores andres penge uden at skulle røre en finger, frem for at forbedre livssituationen for de fleste førtidspensionister, og EVENTUEL få dem i et arbejde? (Selvfølgelig ikke et arbejde som er for krævende, men mange af de førtidspensionister ville jo godt kunne klare et 4 timers job?)

Tak størstedelen af Xboxlife's brugere, for at opfordre personer i en utilregnelig tilstand til at blive ved med deres dårlige vaner og opfordre dem til at blive i deres hul!

 
28-05-2010 - 01:12

Life ATM

Så jeg er gået væk fra at spille Halo indtil videre.. Spiller mest kun for sjov nu. :-)
Jeg er "teoretisk" set uddannet IT-supporter, men mangler hovedforløbet, men grunden til at jeg skriver "teoretisk" er fordi at jeg har læst alt det man læser på hovedforløbet, så det faktisk kun er det praktiske jeg mangler. :p Jeg kunne så ikke finde nogen praktikplads i December, og så forlod jeg skolen med et grundforløbsbevis. 
Siden da har jeg bare arbejdet, i Føtex på Ro's Torv i Radio/TV afdelingen - og hold da kæft.. For 1 år siden var det den fedeste arbejdsplads, pga. omgivelserne osv. nu er det den fedeste arbejdsplads pga. udfordringerne og tja kunderne. Har 1 kollega som jeg rent faktisk snakker rigtig med, de andre er bare arbejdsrelateret.. Men føtex har valgt at spare! Så jeg bliver fyret til sommer fordi jeg fylder 18, og så er jeg for dyr at have.. Men kan godt se at det er bedre at have en 16-årig gut som ingen forstand har på Radio/TV som skal forklare og rent faktisk SÆLGE fjernsyn og what not, kontra en som mig som faktisk ved det samme som de ved ovre i Fona. Smart valg, Dansk Supermarked (y)
Men anyways, har søgt ind på HHX i Roskilde på linjen IT og Marketing og er blevet optaget, så alt er godt. Skal igang med kørekort på onsdag hos VIMMERS KØRESKOLE så det bliver lækkert, nå ja - så fik jeg erhvervet mig en fin Golf 3 1,8 90HK sidste weekend for 5800. Det eneste der skal laves før den går igennem syn er 2 steder med rust i undervognen, bremser skal udluftes, kobling skal skiftes og så er den klar til at køre.. Men mine planer er nok at skifte følgende:


2 x forskærme Angel Eyes (forlygter)Hæksspoiler (Hella med bremselys)Banan manifoldK&N FilterAlu sutter (17")Plasma speedometerRotorTænding

Det skulle gerne presse den kære Golf op på en små 105HK.. + den kun har gået 175.000, hvilket slet ikke er meget.

Og det er faktisk det, så ville jeg være verdens lykkeligste 17-årige! 
Så lige pt. skal jeg ud og søge nyt arbejde og have solgt min Suzuki RMX - hvilket jeg gør på Onsdag d 2. Juni til 5500, så er der i hvert fald lidt penge til dele og forsikring der. :D
Er også startet i fitness, både for at pumpe jern og tabe mig en smule. Ligger lige pt. med en vægt på 78 kg og er 1,89cm høj. Spiser også meget sundere end jeg gjorde før i tiden. Men regner med at tabe 8kg ca, og så omdanne resten af fedtet til muskler.. YEAH BABY.
Over and out.
P.S - Denmark Halo Top 1
15-06-2009 - 10:21

X1 - xboxlife.dk LAN Event

[b]Denne blog kommer til at beskrive xboxlife's LAN event, X1.[/b]

Dag 1.

Jeg vågner 05:30, efter endelig at kunne falde i søvn 01:30. Jeg er rimelig træt, og da jeg ikke var i skole dagen før, ville jeg gerne i skole. Men da jeg så ud på vejret, blæste det som en "halv pelikan" og regnede som en i helvede (Jeg bor i Holbæk området, og det var det område der var faldet mest regn!). Så jeg valgte ikke at tage i skole heller den dag, da jeg ikke gider komme i skole i driv vådt tøj (har 25km i skole)..
Så jeg prøver at falde i søvn igen, men det lykkedes ikke. Så jeg lå bare og slappede af med at se et par afsnits af serien "Scrubs". Da klokken var ved at passere 16:30, blev jeg kørt op på stationen af min farmor (super spændende :D). Mødte med Cypax/Risgnaskeren i toget mellem Kalundborg-Østerport, og vi steg af på Valby station. Valby station er noget FORPULET LORT - og så kan junkier åbenbart bare sidde og rulle fede på en bænk midt inde på stationen?
Anyways, efter lidt gågang fandt vi endelig bygning 80A. Da jeg først ankom til lokalet, blev jeg lidt overrasket over størrelsen, for det lignede godt nok et småt lokale og jeg tænkte bare: "nej nej nej..". Men så fandt jeg så ud af at de 5-6 xbox PODs der stod dannede en slags "skillevæg" til den anden del af lokalet, og så var det faktisk rigtig stort, og alt pladsen blev ikke engang brugt.

Alting gik meget godt, vi fik sat alle ting op osv. fik kørt et par spil på de Acer Ferrari skærme som var stillet til rådighed, og var meget tilfreds. Perfekte skærme til Xbox gaming. Så satte jeg filmen "Las Vegas Baby" på, så den i en times tid og så var det så tid til at rykke plads fordi jeg ville op og sidde ved siden af mit hold til Halo turneringen. Så vi fik sat alle 5 skærme op ved siden ad hinanden, og så startede GoW2 turneringen ved 21 tiden, da der var mange som var ankommet inden 20:00 tiden. Holdene blev åbenbart tilfældig delt op, hvilket var fair nok men så ikke helt alligevel, da jeg aldrig havde spillet spillet før, og kom på hold med "Corvax3" som havde spillet spillet meget (lod det til). Vi tabte, alle serier (dog ikke kampe) og jeg fik nok et total af 4 kills og milliardmillion deaths. Undskyld Corvax3 for at have trukket dig ned. :( - og nu ved jeg hvorfor jeg ikke spiller GoW2.

Jeg blev lidt træt ved 05:00 tiden om morgenen, så jeg faldt i søvn på sofaen uden sovepose eller noget, og fik faktisk en rigtig lorte søvn da jeg vågnede hver 10. minut.

Dag 2.

Ved 09:00 tiden var der morgenmad, med den smarteste ost opfundet nogensinde! Ost wrapped rundt med noget plasticpose halløjer, som var sindsyg smart! Sådan noget ser man ikke ude på landet hvor jeg bor, der står der bare Havarti Flødeost på bordet, basta. Fik spist ét rundstykke, så var det tid til Juxers Me and My Horse 2 gameplay, som var underholdende - og så var det tid til lidt gaming inden Soul Calibur IV turneringen skulle starte, som jeg havde meldt mig til.

Turneringen startede, og som med GoW2 havde jeg aldrig spillet det. Men der var et eller andet om det spil, som mindede mig og min ven Risgnaskeren som noget vi havde spillet før. Min første kamp; gik super! Jeg valgte karakteren "Ivy" (sexede japansk 3D-figur med de største patter EVER!). Jeg vandt over en 2-0 og var videre i Winners Bracket. Derefter valgte jeg en anden kvindelig 3D-model, "Cassandra" sexet lille Japansk blond? wtf. Jeg tabte, og tabte også min kamp i Loser Bracket som så eliminerede mig fra turneringen. Men turneringen var rigtig fed, stemningen var super fed og alle lod til at have det sjovt! Så stod den på Street Fighter turnering, som jeg dog ikke gad melde mig til. Syntes spillet så kedeligt ud :P

Så spillede jeg lidt Halo, snakkede med folk osv osv. indtil der var Cocio CRAAAASH! Var fantastisk, men jeg løb dog ikke af med sejren. Det gjorde Dark x Crow, som jeg troede ville tabe til Svenskeren, som hældte Cocio i sig og lignede en klar vinder (han rystede den endda imens han drak). Men han spildte en del ud over sig selv, og Crow var sådan set lige efter ham så Crow blev erklæret som vinder.

Så var det tid til Ubisofts fremvisning af Assasin Creed 2 og Splinter Cell: Conviction som var det samme som ved E3, men meget bedre at se på. Vi fik en goodiebag, som var awesome - og det fik mig til at overveje at købe ét af spillene. Ubisoft gutterne var rigtig flinke, selv efter lidt tekniske problemer imens flyveturen i Assasin Creed 2 var igang. ;)
Efter det var det tid til min Pizza, pepperoni, skinke. Jeg fik dog også et stykke af Ice Qb's kylling med MILLIARMILLION olie, som var ret klamt. :s

Så blev det tid til Halo turnering. Første kamp var mellem team Jylland vs. ... Juxer, Chanozi, PuzzuAzurik og Fressh (kan ikke huske jeres team navn). De blev sweep'ed 3-0, hvilket jeg havde forventet, men jeg så dog én god ting ud fra Juxers skærm som var både godt og smart (bottom mid, mauler + camo Guardian TS). Så dog kun den første kamp + lidt af anden.. Jeg besluttede mig for at gå hen for at blive opvarmet sammen med Ice QB og lige snakke tingene igennem. Vi skulle møde Team John (Cypax, ImmenseTiësto, Niko & ?) det var nogle sjove kampe, som endte 3-0 til os (Team SkamBams).
Så var det tid til at spille turneringens bedste kamp, Team SkamBams vs. Team Jylland. Første kamp var på The Pit TS, som startede ud rigtig godt for os. Fik 2 headshots på Zarfax, som gav os en lead på 17-13. Men vi fik aldrig styr på OS, og nogle *HOST HOST ICE QB :D
01-02-2009 - 14:15

Mini-LAN med Ice Qb

Så blev der sgu lige holdt mini LAN med Ice Qb, inden vi næste weekend tager over til det mørke Jylland (og de sjove accenter) for at LAN'e Halo 3!


 Da vi tog toget fra Roskilde til Tølløse, så snød Ice Qb DSB med kun at klippe én gang i toget. Fy fy!

Men det var mega sjovt, og jeg havde købt 10 cult colaer så vi kunne holde os vågne hele natten til morgenen.. Sadly, det gik ikke så godt da jeg på selve dagen stod op kl 06:00.. Så jeg var lidt træt, men holdte den til kl. 01:00 efter en lang hovedpine gennem hele dagen. Jeg sagde jeg lige ville sove i 2 timer, så jeg stillede vækkeuret, og Ice Qb skulle nok sørge for at vække mig. Det gjorde han bare ikke, og besluttede sig selv for at gå i seng.

Så vågnede jeg 07:30 tændte xboxen osv. imens jeg satte noget højlydt hardstyle på, så Ice kunne vågne på en god måde. :)

Alt i alt en super dag. :D Billeder kommer lidt senere.


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her