ZtinKi's blog
27-12-2010 - 00:53

En fugl, en flyver - NÆ!

...blot endnu en liste der om nogen cirkus lunde 10 nye blogindlæg er forsvundet ind i mængde. 
Det jeg er her for at sige idag; den pointe jeg vil få ud til DIG. Ja dig, bag skærmen, med controlleren i hånden. Dig.
Er at, jeg har formået at lave en liste over brugere, som på en eller anden måde, er uundværlige for denne side.

Listen er ikke organiseret på nogen som helst måde.

Hyggen76:
Til at starte med, troede jeg fandme han var en trold. Men nej. Han var sgu dybt seriøs. Vi har nu længe fulgt ham i det eventyr der er hans liv. Gennem tykt og tyndt. Operationer, vægttab, kærestesorger og storhedstider i Black Ops.
Og vi elsker ham for det.
Det ville sgu ikke være det samme uden ham, det kan vi vist godt blive enige om.

Juxer:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Juxing

Du har været her længere end jeg, du var her før mig. Jeg vidste allerede hvem du var, inden jeg gjorde det. Jeg erfarede om din eksistens gennem Spot F, en af mine gode venner. Vi fik spillet lidt, og så ikke. Lidt mere, og så ikke igen. Så spillede vi sammen seriøst, og det var fedt. Men jeg værdsætter også din tilstedeværelse på dette site, for den hjælper med at drage det intellektuelle niveau op. Jeg savner sgu at snakke med dig. Og selvom du til tider godt kan (for folk som ikke kender dig) virke arrogant på siden, ved jeg, at det ikke er så slemt!

Giluc:
Tak for de mange, til tider, abstrakte og bizarre blogs. Det er dejligt. Ikke kun for at skabe noget afveksling i mellem de mange Black Ops-, Cataclysm og Hyggen-blogge vi skal tumle med, men også fordi du får én, ihvertfald mig, til at tænke over nogle ting, som jeg ellers ikke ville have haft i tankerne.

Macheta:
Du ser for mange film. For mange indlæg i Film-tråden. Men jeg elsker dig for det. Men stop det. Anmeld dem i det mindste. Dejlige dreng.

Prozel:
Velsignet af en hardcore inkarneret buddhist, hvad mere kan jeg sige?

The Emobasher:
Fordi du er den du er.

BooZe:
Jeg glemmer helt dig. Du har jo også bidraget meget til denne side; og dette kan beskrives med to ord. Jesper. Clausen. Du har været den store ridder i Xboxlife's skov af trolde - og den største har du fanget adskillige gange. Vores gode Jesper, som flere gange har snydt, hustlet og egentligt bare været en pest og plage for vores lille samfund. 
Sidst men ikke mindst mig selv, fordi jeg er awesome as fuck.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her