ziichau's blog
13-01-2011 - 23:23

Black Ops commentary. Piratkopiering

Hey jeg har lige uploaded en video hvor jeg gennemgår nogle tanker omkring piratkopiering.Du må meget gerne skrive en kommentar og sige hvordan du har det med det.
06-01-2011 - 18:08

Black Ops Domination 200-5 og State of the Youtube community

Hey! Så er der en ny video. Det skal dog siges at dette er en response video til WoodysGamertag (hvis nogen af jer kender ham) og jeg taler lidt om hvad det her commentary community har udviklet sig til. Jeg prøvede med stikkord denne gang og jeg ved nu ikke helt om det er mig. Synes jeg fik sagt "uhm" og "aah" et par gange, men hey! Nyd den anyways :)

http://www.youtube.com/watch?v=H_Hwd752Puw

(og før nogen klager over at de christmas noobs, hvilket jeg også nævner, så ved jeg det)
18-12-2010 - 18:33

Black Ops domination 48-4 og Minecraft

Hey så er der 2 nye videoer. Den første er en Black Ops commentary jeg lige har optaget. Den er noget random til at starte med, men der kommer lidt tips og sådan lidt senere hen. :)

http://www.youtube.com/watch?v=gByKbGoBc8I

Jeg har også uploadet en minecraft video. Jeg fandt ud af jeg havde 3 dele tilbage af en live session for lang tid siden, så det er bare en fortsættelse fra sidst. Lyden er lidt bugged, men det var desværre ikke noget jeg kunne fixe

http://www.youtube.com/watch?v=SqcwkjM-m2E&feature=related

Læg gerne en kommentar her på siden eller på YouTube. Du må også meget gerne give dem en like rating :) 
16-12-2010 - 18:18

Black ops flawless FFA mm.

Hey igen så er der en ny video. Jeg taler stort set ikke om gameplayet, men jeg har valgt at lave et lidt mere personlig commentary. Hvis du evt. har oplevet noget lignene eller har nogen form for input så smid endelig en kommentar.Nyd den :)

(Tror ikke helt det fungerer det med at sætte mit link ind som video her på siden, da den bare sender en videre til YouTube, så hvis nogen har en guide til hvordan jeg gør ville det være sweet)
27-11-2010 - 18:21

Black Ops Wagermatch

Hey, her er 2 wager matches. Ved ikke helt om det er noget jeg vil bruge super meget tid på da jeg taber 10.000 COD points på cirka 70 sekunder. Men Tjek videoen så kan du se det :) Ved godt videoen blev lidt kort, men nyd den alligevel. Og læg meget gerne en kommentar, enten her eller på youtube.

Følg Xboxlife her