zexmorf's blog
31-08-2007 - 08:57

Box Art for Call Of Duty 4

Sådan her kommer Call Of Duty 4 til, at tage sig ud rundt om på de danske hylder. (hvis vi lige ser bort fra NTSC)


29-08-2007 - 12:51

Har bestemt mig endelig.

Jeg fik en god snak med Nicolaj fra EBgames i århus (Brunns) og han fik mig overbevidst om at en Elite var det jeg havede brug for, nu når jeg var træt af lyden i den jeg har nu.
De spørgsmål jeg havede kunne han svare på med det samme, men det jeg fandt mest fantastisk var da jeg ringede ca 6 timer senere og sikkert en masse kunder lige så, så kunne han huske mig. Så da jeg kom ind i butikken, spurgte jeg efter Nicolaj da jeg gerne vil have et ansigt på sådan en dygtig sælger, som ved hvad kundeservice er.
TAK

Nu glæder jeg mig bare til at jeg får den Elite, så jeg kan spille lidt igen om aftenen uden at hele familien vågner.
27-08-2007 - 20:31

Aghhh jeg som ikke kan finde ud af noget så simpelt som et SKAL - SKAL IKKE

Okey som mange af jer nok har læst. Så har EBGames et tilbud som nogle har svært ved at modstå og andre ikke, men hvad har det med mig at gøre.

Sagen er den, at jeg er meget glad for min xbox 360 (white), men er lidt træt af, at den larmer sådan når jeg spiller Gears of War eller andre XBOX 360 spil fra DVD.
Den larmerikke ret meget når den er idle eller spiller fra HD, så på det område er jeg tilfreds.
Jeg kan se, at min maskine er fremstillet 5 april 2006 så jeg ved ikke om jeg ved, at købe/bytte mig til en Elite vil få noget udbytte (her tænker jeg kun på støj, og ikke HD eller HDMI) ?
Man kan vel heller ikke være sikker på, at den Elite man får (når de engang har nogle igen hos EBgames) er med et BENQ drev og ikke et Hitatchi (det jeg har nu).

Så sagt med meget færre ord, så er jeg i vildrede med hensyn til denne byttehandel.
Jeg har dog købt mig et par spil siden sidste post, så jeg nu kan bytte hvis jeg bliver overbevidst om, at den ihvertfald ikke vil larme mere end den jeg har nu.

Nå ja okey, jeg vil ikke sagt det med færre ord, men så ender det jo istedet med at blive en af de længste blog indlæg jeg har lavet.

ps. De nye gamle spil er som følger

Madden 06, Kameo, Amped 3, Prey.
22-08-2007 - 12:54

NY hardware

Jeg læste idag (her på xboxlife), at man ved at bytte 5 Xbox360 spil og sin Premium Xbox kan få en Elite til 99kr.
Den handel går jeg da og tænker lidt over, da jeg synes at de 20gb HD man har nu er forlidt, specielt når der engang kommer gang i den Marketplace Video butik som M$ snakkede om til E3. Der er også det punkt at HDMI er noget somjeg også gerne vil benytte mig af. En masse plusser, men hvorfor laver jeg så ikke bare den handel, well det skyldes at jeg meget sjældent køber nogle spil faktisk har jeg lige nøjagtigt 5 spil (hvor 3 er købt brugt), så hvis jeg byttede til Eliten så står jeg så unden spil og skal igen igang med at bruge flere penge på spil (synes jo de er lidt dyre).
Hvad med Jer andre har I planer om at købe en Elite ud fra ovennævnte tilbud.

Her er et billede af hvad jeg snakker om


09-08-2007 - 15:41

Bogen er slut

Så blev jeg færdig med bogen HALO - Fall of Reach, og jeg synes faktisk den var rigtig god, så nu mde jeg igang med de andre 2.
Her kan i se coveret til bogen
Eric Nylund
08-08-2007 - 11:11

Så er den bestilt

Jeg har her i min ferie forudbestilt (første gang jeg gør det med et spil)
Halo 3 /X360

Damn jeg glæder mig, er igang med at læse bøgerne og har lige fået fat i HALO 2, så jeg er vel gået hen og blevet lidt HALO lover på det sidste.
08-08-2007 - 11:09

VM Fusion

Så har jeg fået min licens til VMFusion, hvilket jo er nice, så nu skal jeg bare igang med at lege lidt mere med det.
Man kan se screenshots af programmet her.
http://www.vmware.com/products/fusion/screens.html
Jeg går dog og venter på at jeg får min nye 2.5" 120gb HD fra Seagate, jeg mangler efterhånden lidt plads til at have images på.

Følg Xboxlife her