Young Benn's blog
09-11-2008 - 22:22

xbox'en er lidt forvirret

hej.

jeg har fornygeligt fået 3 røde ringe, men de er der ikke permanent, eller hvad man skal sige.
Det der sker er, at når jeg har spillet i et par timer, og ikke gider mere, så slukke jeg selvfølgelig min konsol. Problemet er bare at den ikke slukker, men køre videre. Skærmen er slukket og der er ikke lys i den, men man kan stadig høre blæseren i den køre på livet løs. Så jeg går derfor ned og slukker på konsol knappen. (hvis ikke jeg gør det, så vil den bare fortsætte med at køre).

Der plejer aldrig at ske noget ved det. men nu begynder den at vise de 3 røde ringe når den "slukkes", eller prøver på at slukke. så jeg prøver at genstarte den, men den viser ringende igen.

efter jeg har kølet den ned lidt, så tænder jeg den og spiller på livet løs igen som om den aldrig har fejlet noget.

jeg prøvede også i dag, at strømen gik og da jeg så fik strømen slået til igen, begyndte der at komme 3 røde ringe frem, men de gik også væk efter en lille pause.

det sidste jeg har lavet på min xbox er at spille Gears of war 2 (vilket er et genialt spil 10/10 ;).) , og det er jeg lige stoppet med efter et par timer, uden jeg har set noget til ringede igen.

men er der nogen som kan fortæller mig hvad der går af den? evt. nogen som har prøvet det samme, eller noget der lignede?

håber nogle vil svare

MVH. Benjamin.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her