Competa's blog
02-07-2012 - 12:49

Bekymret for kæresten.

Hej lifere !

Jeg vil prøve at gøre det kort, jeg HAR brug for at dele det her med nogle.
Min kæreste tog afsted i morges til Hurghada i Egypten men en af hendes veninder, de er begge to 19.
Vi blev først kærester EFTER hun havde bestilt rejsen, så hun kunne ikke rigtig afbestille den + veninden ville kigge på hende (og mig) i et dårlig lys.
Med hele sagen i Egypten lige pt. er jeg virkelig nervøs for at der skal ske hende noget, siden landet er i en ret ekstrem situation. Folk mangler penge, børn sulter og valget er korrupt.
Jeg kommer selv delvis fra Egypten, så jeg kender en smule til det. Jeg syntes det er en smule uforsvarligt at sende 2 unge piger ud, alene til såda en rejse, endvidere at de er DANSKE, som, vil gøre dem til et mere konkret offer for dem dernede siden de hader Danskere.

Men nok om det, hun er rejst, kommer hjem på mandag og jeg har de største nerver på.
Nu vil jeg bare gerne have denne uge overstået hurtigts muligt. Men jeg ved ike rigtigt hvad jeg skal foretag mig så jeg kan få hende og mine bekymringer ud af mit hoved ? Selvom jeg er på arbejde, så føles timerne som uger ! Jeg har prøvet på at tænke på min skole start, da jeg starter om 1 uge på KVUC for at læse Samfundsfag op fra C toæ B, så jeg kan komme ind på SDU herefter... Men de tanker fordufter ret hurtigt.

Hjælp mig gutter, kom med nogle råd ! 
Følg Xboxlife her