Competa's blog
16-08-2010 - 21:48

Sex Og Forspil
Det er faktisk første gang jeg skriver en blog med hensyn til sex. Men her i weekenden havde jeg en besynderlig oplevelse som jeg virkelig har brug for at dele med nogle i detaljer.

I weekenden var jeg oppe ved en grillfest i nordsjæland. Der var vi fra Fredag aften til Søndag morgen. Lørdag aften var det 'rigtige' grill arrangement, hvor over 30 mennesker kom. Til den aften kom der min ven's kusine, som også tråden handler en smule om.

Senere om aften, efter alle har spist, folk er gået i seng, starter vi unge med at drikke. Jeg starter så at tale godt med denne ene pige (Jeg vil ikke hænge nogen ud, eller for den sags skyld, rissikere at hun ser bloggen, så lad os kalde hende for Mette).

Mette og jeg snakker mere og mere, og jeg for de der blik fra gutterne at jeg skal til at lave et go' på hende. Hun siger så at hun har brug for frisk luft, og jeg nævner med det samme at jeg også har brug for det. Vi sidder så derude og snakker sammen omrking alt muligt, mussikere, venner, og religion. Jeg fandt så ud af at en af hendes hobbyer er at gøre troende til atteister, og det var hun MEGET god til.

Da jeg er meget troende, (katolik) prøvede hun stærk at øddelæge den. Hun prøver virkeligt i 30 min, og men jeg så kommer med mine forsvarer replikker, masser hun sig op ad mig og starter med at rive næsten min tunge i stykker.

Efter ca. 1 time, tager vi ud til mit tælt, hvor jeg og 3 gutter sover(det skal lige siges at de andre drak, de var IKKE i tæltet på det tidspunkt). Inde i mit telt går det så løs. Hun ligger på ryggen og jeg oven på hende.  Vi starter småt med at kysse, går videre til nakken, og mens jeg prøvede a´t få hendes top af, lag hun og bed mig i øret.

I første omgang går det ikke så godt med at få hendes top af, så jeg vælger bare at få toppen til at ryge under hendes bryster i steden for. Da vi så lå der i 10 min og dyrkede forspil (kan man sige det?), gik jeg så roligt ned til hendes bukser. Så siger hun så at hun ikke har tænkt på at knalde mig. WHAT, tænker jeg så. Nå, der skal veæl bare en smule mere forspil. Vi bliver ved med at nusse og røre hinanden, indtil jeg foreslår hende at tag hendes top HELT af. Det nægter hun fordi det var koldt (Det var det FANDME også, det stoppede ikke med at regne de 3 dage!!).

Jeg bliver så lidt irreterede og tænker, ok, jamen så starter jeg da bare med at smide tøjet og håbe på at hun følger trop. Jeg starter med at smide t-shirten, og bæltet. Det lykkedes endelig at smide hendes top af, men mere bliver der sku' ikke.

Jeg spørger hende om hun er tændt, og det er hun. Jeg spørger hende om vi så ikke skal små starte, så siger hun måske. *SUK*, jeg bliver ved med forspillet. Endnu mere bideri i øret, mere kontakt mere patterne og hele hendes krop. SÅ sker der noget, jeg kan begynde at føle at hun virkelig vil, hun gnider sig op af mig, og hun begynder at presse mig hårdt ned mod hende. SÅ er den snart hjemme... NUL!!

Mine venner kommer så styrtenden ind og det første de siger er:
-EJ, Nicholaj, vi skal altså sove nu!
-Kan i ikke se jeg har lidt travlt? Lad os lige være i fred en smule tid man!
-Kan du ikke tag Tubes (Tobias) bil nøgler og gøre det på bagsædet?
-What?! Skrid man, bare 30 min endnu!
-Du har haft 4 timer!
Også går han fra teltet og surmuler med de andre. Jeg kigger på uret, og han havde fandme ret, vi havde været væk i 4 timer, og det betyder ca. 1 time i teltet.  Imens smiller Mette og griner ldit. Og så begynder vi igen.

Så prøver jeg igen at komme længere sydpå.
-Hvorfor tror du jeg vil knalde med dig? (Mette)
-Er der ikke en smule stemning, syntes du ikke?
-Jo da, men jeg vil ikke knalde med en jeg lige har mødt...

What the fuck, hvad fanden var hele den time så til!!

-Jamen, er du ikke tændt?
-Jo... Meget...
-Jamen, hvad er så problemet?
-Folk skal i seng...

Jeg forstår det ikke, men ok...
Efter 10 min, prøvr jeg igen at gå sydpå. Der siger hun det samme. Folk skal i seng, og bl.a. og bl.a og atter bl.a. Jeg giver så op efter ca. 1 time og 30 min, rejser mig så op og siger, ok, fair nok, vender mig og sukker dybt. Så begynder hun så at rage ved mig, og så siger hun det der giver mig et lille smil på læben.
-Du har en flot overkrop...
Nå nå, så var al den træning i 6 måneder ikke spildt alligevel!!

Vi går så ud til de andre hvor vi skilelr os ad. Hun går ind til hendes venindes soveværelse og sover, mens jeg følger med gutterne i seng. De spørger så ind til det der skete, og jeg forklarer det hele næste dag. Det er ikek slut endnu.

Igår aftes, da jeg var kommet hjem sad jeg og gamede lidt Halo sammen med Nation, Ice QB og Slayth. Imens vi venter på et game, for jeg den ide at finde hende inde på facebook. Jeg kigger lidt rundt i hendes profil og så lægger jeg mærke til noget.

HUN HAVDE KÆRESTE PÅ!!!

Nu er det ikke første gang jeg er sammen med en som har kæreste på, men denne gang, fik jeg sku en kvalme fornemelse. Det var første gang og forhåbelig den sidste gang jeg har den følelse. Men hvorfor fik jeg kvalme er en mysterium.
Blev jeg bange?
Blev jeg nervøs?
Sjalusi?
Aner det ikke, men der er intet at gør ved det nu, men at håbe på at gud er med mig og at han ikke straffer mig med at kæresten finder ud af det. (selvom han ikke er stor, vil jeg ikke møde en dude i rage).

Har i oplevet noget ala det her før? Altså, med at have det dårligt lige pludseligt?
Håber i lader dumme kommentarer ude.

Happy Days Gutter!
Følg Xboxlife her