Competa's blog
29-07-2010 - 14:33

Demens

Min far Og Demens

Jeg har nu boet i Danmark i 5 år, sammen med min mor, lille bror(10 år) og store søster(21år).  Min far har boet i Spanien i de 5 år vi var i DK. Kontakten til ham var ikke det bedste siden grunden til vi flyttede til DK var på grund af nogle familie problemer.Sidste jul, var jeg så dernede og se til ham. Han opførte sig mærkeligt, og stillede de samme spørgsmål hele tiden. Han var helt ude af den, vildt forvirret hele tiden. 

Jeg kommer så til Danmark og fortæller den sære historie til min søster. Hun siger det lyder mærkeligt, men i påsken tog hun så ned til ham. Hun fandt så ud af at min far er Dement. Det kom som en shock, og jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op. Min far klarer sig fint i Spanien lige pt. så vidt jeg ved, men nu har vi lige fået en opkalding fra en dernede. 

Min far kommer op til Danmark på søndag.

Nu tænker jeg, ok, det var godt nok en kort varsel, fair nok, men hvor skal vi dog ha' ham?!Jeg, min mor og bror bor i en 3 værelsets lejlighed. Der er ikke plads til ham her. Min søster bor i sin egen lejlighed, måske tager hun af ham. 

Jeg har også bare hørt at Demente kan være farlige. Lige pludselige raseri anfald og voldelige adfærd. Nu tænker jeg jo selvfølgelig, ok, så sætter vi ham da på plejehjem!Men er der ikke en kæmpe ventetid? Og hvem skal jeg henvende mig til, kommunen?

Min far er ikke den som jeg kendte.
wOt Up engang... 
Følg Xboxlife her