Competa's blog
15-07-2014 - 20:26

Destiny,Sunset O. for 119kr ?!!

Hvordan jeg kommer til at få nye spil til 150kr kan læses længere nede.
Jeg er en af de typer som elsker ideen ved digital distribution og hvad Microsoft originalt mente var vi alle ville elske i den nærmeste fremtid. Ingen swap disc, altid online, cloud osv. Jeg kiggede dog tilbage på, hvordan fortiden var og sammelignede det med nuet. 
Jeg ELSKER ikke at skulle skifte DVD'r ud når jeg vil spille et andet spil, jeg syntes ideen er fantastisk og jeg køber også billige spil nu på xbox 360 game store når der kommer nogle tilbud. Men derimod, savner jeg også det med at have et spil fysisk, ISÆR når det er et spil jeg holder af. Halo er et eksempel på dette. Kan det virkelig passe, at vi ikke kan have begge dele?
Nu kommer vi til hvordan jeg kommer til at få Sunset Overdrive, Master Chief Collection og Destiny til 150kr stykket.
Alt dette har jeg fået fra Neogaf af.
Sidste torsdag, var der en konkurrence, hvor Gamestop og Microsoft teamet op. De gav alle en kode som ville give dem 5$(USD) som de kunne bruge inde på Xbox Marketplace. Dette foregik ved at man skulle finde en gemt "skat" og dernede kunne man linke sin Facebook konto med skatten og så ville man få 5$. Alt dette foregik  4 gange, men jeg var desværre kun med fra sidste dag, suk.  Jeg kiggede på Neograf tråden og læst mig frem til at folk havde skaffet sig op til 1000$ over de sidste 3 gange, ved at lave fake facebook kontier og bare horde afsted, grådighed længe leve.
 #wehungry 
Der var 1 time til at 4 runde skulle starte, så jeg sprang op, lavede facebook kontier (som tog en evighed). Facebook regnede også ud hvorvidt kontierne man lavede var fake, så de ville spørge for en verifikation (som man ikke kunne, da kontien var fake). ud af de 50 jeg lavede, virkede kun 10 da konkurrencen startede.
5 min. inder det gik løs, var alle hyped inde på Neogaf, alle spredte det .gif overfor og inden man kunne gøre sig klar, så 5…4…3…2…1… GO! Alle kiggede fælles, prøvede at finde hvor skatten var (typisk inde på en bestemt url). Endelig lykkedes det, skatten lå under beskrivelsen af Halo Master Chief Collection. OGSÅ gik horden igang. Der gik ikke lang tid før alle fik denne besked:
http://i.gyazo.com/d79eeeea2ef115f5fb92d2e619df8be2.png
Alle gik I frustration, mange klagede og råbte skældsord mok Gamestop mens andre sagde det nok var Karma som bed dem i røven I sidste ende.

Det endte med at jeg fik 50usd før spillet var slut. (ser man bort fra crashed, gik der 15 min), så var alle koderne væk. 
Jeg tænkte straks, S*TANS! Jeg var 10$ væk fra et komplet spil, og sådan som jeg forstod det inde på Neogaf, kunne man stadig ikke endnu, splitte beløbet op, så hvis jeg ville købe et spil til 60$, kunne jeg ikke bare bruge de 50$ og trække resten på kortet, det var endnu ikke muligt. Så min tanke var, måske ville nogen sælge deres koder? Jeg begyndte at poster rundt omkring og endte med at købe 130$ værd koder, for 65$. Nu har jeg 180$ stående på min konto som jeg har planlagt at bruge på Sunset Overdrive, Halo og Destiny. Men hvor meget har sparret ved dette trick? Lad os lave lidt matematik. 
50$, fik jeg for 0 kr igennem gamestop promo.
130$ fik jeg for 65$ som dd. Er 357 kr.
357/3 = 119 kr.
Dvs, for hvert spil, har jeg givet 119kr.
I love Next Gen baby!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her