Competa's blog
17-02-2012 - 11:07

Det skræmmer mig

Jeg undskylder for evt. stavefejl, jeg skriver dette fra min iPhone.

Uddannelse og atter uddannelse. Jeg blev færdig med htx sidste år og valgte at tag mig et sabbat år så jeg kunne finde ud sf hvad jeg ville og få mig en pause fra skolen. Nu er vi i februar, snart marts og jeg har næsten ingen anelse om hvad jeg vil. Nogle foreslår mig ar jeg bare tager mig et sabbat år til, men det ser jeg som et tidsspild. 

Ikke nok om det. Hvad med lejlighed og arbejde så jeg kan forsørge mig selv under uddannelsen? Det er squ en hård branche og jeg undre mig over hvorfor staten ikke tager et kig på "problemet". Problemet er jo ikke at flere og flere tager sig en bachelor, problemet er se grusomme leveforhold nogle studerende skal leve i. Kollegier med værelser til 5000kr. Fem-fucking-tusind !! Hvad sker der for det samfund vi lever i. Jeg får den opfattelse at udlejere lab tillade sig at sætte prisen så højt op, NETOP fordi der er nogle studerende der vil være så desperate, bare for at få et sted at bo. 

Der er 2-4 måneder til jeg skal søge, kvote 2 er lige rundt om hjørnet. Allerede halvt inde i sabbat året har jeg de værste stress og nøjeren på. 

Det skræmmer mig. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her