Competa's blog
06-08-2011 - 02:04

Top 10. Tema sange.

Tema sange. Enten elkser vi dem, ellers hader vi dem. Alle spil har en tema sang, men der er bare nogle som er den anelse specielle, som gør at den sidder i vores hoveder, selv 10 år efter. Her er mine top 10.

10.
''Time Crisis'' RELOAD!! N-con, kan i huske den lille grå pistol som man holdte som et maskingæver pg.a. de 2 røde knapper? Jeg kan...
9.
''GTA: San Andreas'' Sup gangsta... Det eneste GTA spil jeg som jeg brød mig om. Den reele gangsta og hip-hop tune gav mig en fed oplevelse på den originale xbox. 
8.
''Air Combat'' Bedre kendt som Ace Combat idag. Sikke et stykke. Mange år senere, da Ace Combat 6 kom ud, lag jeg mærke til at dette stykke var blevet ''remastered'' til et orchestra stykke. Dette kan ses her fra 2:30. (http://www.youtube.com/watch?v=4HGQS5XSoJ4). Men alt i alt, her er den originale tune.

7.
''Brothers In Arms: Road to Hill 30'' Et merterværk hvor spillet er baseret på virkelige hændelser. Hells Highway var en smule skuffende, men skal vi ikke vente og se til jul hvorvidt der ikke bliver anonceret noget nyt (isteden for det det cartoon noget til E3, bvadr!!)
6.
''Red Alert, Hell March'' Min fysik lærer brugte Red Alert som et eksempel af ordet ''Tesla'' i sine fysik undervisninger. Russerne VS Amerikanerne. Er der noget bedre?
5.
''Bioshock'' Et mesterværk af et spil der viser morale, livets glædelser som giver en eftertanke etc, efter man har fuldført spillet. Cohen's meterværk kan bare ikke sammenlignes med noget andet. 
4.
''Medal Of Honor'' Det første af mange som startede ud med at være voldsomt fedt, til noget som ikke kunne gøre for det. Men alt i alt, Attack on fort Schmerzen er en episk titel sang. Michael Giacchino arbejde i MoH kan måles med Marty O'Donnell's Halo. 

3.
''DooM 3'' Nummer 3, DooM3! Hvem kan ikke huske da ens adrenalin pumpede da denne sang kom på? Et øjeblik af horror og frygt sat sammen.
2.
''Battlefield 1942'' Jeg ville være et svin hvis jeg ikke inkluderet denne. Såvel gamle som nye fans, så kender alle indefor gamer verdenen (håber jeg da) denne tema. 

1.
''Halo: Combat Evolved'' Man kan diskutere hvorvidt denne eller de hvilken af de hundrede andre versioner er den bedte, men et er sikkert. Halo temaet bliver/er husket!

Det var så mit top 10 i tema sange af spil, følg med næste gang når det omhandler trailere!
Kom endeligt med jeres bud og jeres egne top 10. herunde kommentator feltet ;)


MVH
Bobby Darin

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her