Competa's blog
15-02-2011 - 01:54

Hvem jeg er...

Xbox lifer’e
Jeg har fået den opfattelse at jer der læser min blog, kender mig på en måde nu og de uheldige ting der vælter over mig hele tiden, uafbrudt. Før jeg fortæller jer flere af mine latterlige, sjove og måske tankevækkende historier vil jeg gerne fortælle jer om den person jeg er. Måske for jeg også selv noget ud af det ved at undersøge tingene om mig selv og måske for en bedre opfattelse af mig?  Det lød retardet, men det gav mening i mit hoved. Nok om introen, here we go


Jeg har slettet mit navn pg.a det kunne traces. I for et facebook link isteden for: http://www.facebook.com/profile.php?id=564427492

Yep, det er det jeg hedder til dagligdag. Frygteligt, ikke sandt? At hede så meget. Men det syntes mine forældre nok var morsomt. Som i kan måske ligge mærke til, er mit navn ikke 100% Dansk. Det er på grund af min mor er Egypter og min far er halv Dansker og halv Spanier. Det efterlader mig så med en 50% Egypter, 25% Dansker og 25% Spanier. Matematik på A Niveau, ja det er squ’ ikke for sjovt jeg går på Mat & Fys linjen på HTX.  Men der er et spørgsmål som mange stiller mig, og som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal svare?


Hvor jeg kommer fra?!
Tæknisk set er jeg egypter, da det er det jeg har mest i mig, men jeg taler knap nok arabisk og jeg kan hverken læse det eller skrive det! Kun tale! Dermed kommer vi til det spanske. 25%, jeg taler flydende spansk og har spank kultur og baggrund i mig. Nu kommer vi til det Danske. Jeg taler flydende Dansk nu, skriver det og elsker Danmark så meget som Spanien. Men hvad er jeg?! De udligner sig selv hver gang syntes jeg! Egypter = Spansk = Dansk. Jeg har introduceret mig selv mest som Spanier, men hvad syntes i?


Jeg blev født i DK i 91, men 2 år senere flyttede min far til Spanien og det resulterede med at han tog os med (Mig og min søster Maria) derned. Det var i en lille landsby ved navn Cómpeta (<- GT Refference? A ha!) i provinsen af Málaga som ligger i den sydlige del af Spanien. Der blev jeg opvokset, med den dejligste kultur og mennesker man overhoved kan omgås med.


Der gik jeg så i børnehave og folkeskole, lige indtil 2005, hvor der skete nogle familie problemer som endte med at min far kom i fængsel, mig og min søster blev nødt til at komme til og bo permanent i Danmark. Det var en hård omgang og resulterede med at jeg blev rådet til at gå til psykolog. Det gjorde jeg så, indtil jeg fandt ud af at kællingen tog 650kr pr. påbegyndt time for at få mig til at græde foran hende. Lad mig sige det sådan, efter jeg fandt ud af prisen, følte jeg mig lige pludselig mere glad og depression havde jeg helt glemt. 650kr, sikke en omgang crap…

Jeg startede så i 8 klasse i 2005, og jeg glædete mig til at snakke dansk med de andre på ’’højt- niveau’’ og på en daglig basis. Det eneste dansk jeg havde før jeg kom til Danmark, var den ene gang om året hvor jeg tog til Danmark for at besøge min mor. Bl.a og bl.a. Jeg kunne fortsætte med at fortælle år fra år, men vi springer lidt frem. Nu er jeg så her, 5 år senere og går i 3.g på Slagelse Tekniske gymnasium.  Jeg må indrømme, at da jeg først kom til Danmark, var jeg en ægte, ja, perker. Jeg svinede Danmark til og sagde hvordan et lorte land det var osv. Men jeg indså hurtigt gennem tiden, at Danmark var noget af det bedste der havde hændt mig i mit liv. Jeg kommer tit op og skændes med andre anden etniske folk omkring Danmark og jeg forsvarer dette land, hele tiden. Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen når det gælder skole osv, og i Spanien fungere det på den måde, er du dum og har brug for en anelse ekstra hjælp, så må du selv skaffe den og kan du ikke, så er det bare synd og så skal du ud på arbejdsmarkedet efter 9 klasse (4. de E.S.O). I Danmark fik jeg muligheden for at få en chance, og faldt jeg bagud, så var der altid hjælp at hente. Kort sagt, boede jeg stadig i Spanien, så var jeg blevet til en samfundstaber med et ufaglært arbejde som murer med sort betaling. Det blev jeg heldigvis ikke. Men jeg blev dog til det her vist nedenunder!

Pikken i hånden er altid en varmer!... Eller.


Alle personer er ikke perfekte, og det er jeg bestemt heller ikke. Jeg har noget i mig, som jeg kæmper med hver dag og regner heller ikke med at slippe af med det i den nære fremtid. Jeg stammer. Hvis nogle ikke ved hvad det er at stamme, så for i et link: http://www.youtube.com/watch?v=VaSZbcf9tX4


Griner i når i har set klippet? I burde skamme jer! Men igen, jeg griner selv af det! Min stammen har været VIRKELIG GAL da jeg var 3 til 7 år gammel, men heldigvis stammer jeg ikke så meget mere som jeg gjorde. Jeg har faktisk fået at vide fra mange at da de først så mig, lagde de slet ikke mærke til at jeg stammede. Det gir’ mig altid et kæmpe smil på læben.  Jeg stammer slet ikke som dem i filmen, men der er på et tidspunkt hvor man tydelig kan se at jeg stammer, som er vild irriterende.  Jeg kan ikke sige mit eget fornavn. Ja, W-T-F ik’? Nu undrer i jer selvfølgelig hvordan jeg så kan introducere mig selv. Det gør jeg ved at introducere mig med mit mellemnavn! Ghabour. Mærkeligt, men det er den eneste måde jeg kan komme omkring det. Det er vild irriterende, men ser man på årene der gik og hvor meget jeg har forbedret mig, så ser det lyst ud for mig i fremtiden. Ghabour lyder da også som et kunster navn, gør det ikke?


Sapientia confortabit sapientem super decem pricipes civitatis; Ecclesiastes 7:20
Jeg er Kristen, og jeg er stolt af det. Da jeg var barn, blev jeg døbt protestant. Så kom jeg til Spanien, der blev jeg døbt igen, her til Katolik. Så kom jeg til Egypten på ferie, og der blev jeg atter igen døbt, denne gang, koptisk. Men det sjove er. Jeg føler jeg er Katolik, men samtidig har jeg min ``egen´´ tro at følge.  Ja, jeg er en synder, ja, jeg hore og ja, jeg drikker. Men der er en grund til at jeg har fået mig den tatovering jeg har, ik’? Nogle mennesker elsker at stille spørgsmål til min tro, og jeg svarer så godt jeg kan. Jeg gider ikke diskutere med folk hvorvidt en gud findes eller ej, fordi de altid ender med et kæmpe skænderi og mudderkast. Jeg undgår dem helst.
Her har i lidt om mig, og der er sikkert noget jeg har glemt at nævne, men det kommer nok. Hvis i har nogle spørgsmål, så kom endelig med dem. Jeg besvarer ALLE de stillede spørgsmål og jeg skriver dem i mit nye blog indlæg som kommer senere på ugen.


Historier


Jeg har ikke blogged i ca. 4 måneder nu, og der er sket meget siden den med  ``gnisten´´.  Her har i nogle som i kan glæde jer til. De er beskrevet kort med en titel som burde sige lidt om det der skete, hvad det handler om og hvor lange de er:


- Jagten på Gnisten & Rebounds. (LANG)
Efter det første afslag, blev jeg virkelig depresiv. Men jeg valgte ikke at give op og prøvede igen… Som var åndsvagt!


In Mother Russia. (KORT)
Hvad gør man når man ser en russer med gode kasser? Tja, you tell me…


Søde piger & Provins Gangsters (LANG)
Man skal ikke komme op og skændes med perker kællinger.
Falster og 700km.(MELLEM)
Lalandia! WIIIIiiii…. NOT!

-  Wingmens! (KORT)
When you cant rely on your buddy anymore, just shoot him down and request an upgrade!Jeg unskylder for evt. stave og gramatiske fejl.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her