Competa's blog
22-11-2010 - 20:22

Knust kærlighed

Knust Kærlighed

Så blev det endnu engnag, gang efter gang, knust, atter igen.
Jeg kan lige så godt fortælle det som en historie, ligesom mit forrige blog - indlæg.
Det hele startede med en fest, får LANG tid siden, hvor jeg var sammen med denne pige (hende kalder vi for Dina).

Det var ikke noget stort, og det eneste vi gjorde var at kysse. Næste mandag, ser jeg at jeg har fået 3 ven anmodninger på facebook, hvor den ene er fra cecilie og de 2 andre fra nogle af hendes veninder. En af disse veninder kalder vi for Eva. Jeg har ikke mødt hendes veninder før, men jeg fik at vide af andre at det var fordi de lige ville se hvem Dina havde fået fat på. Jeg forklarer så Dina over en besked, at der er intet at komme efter, og undskylder. Jeg sletter ikke disse to veninder fra min facebook, fordi jeg fandt ingen grund til det.

Efter et stykke tid, tager gutterne jo lige min bærbar og fucker rundt på min facebook. De for så øje på nogle piger på min venneliste og de snakker om dem og hvem kunne være sweet at score og knalde. Fair nok, det har jeg intet imod. Så er min ven her, som har været lun på en pige som han ikke rigtig turde at snakke med.

Mig:Skal du ikke gøre noget ved hende der fra kalundborg tube?
Ven:Argh, det ved jeg nu ikke, jeg tror ikke jeg er hendes type. Det ville jo også være spild af tid.
Mig: Come on, du skal da ikke give op!

 Vi snakker så frem og tilbage om det, også kommer vi til en aftale.
Ven: Fair nok, men så skal du også gøre noget!
Mig: Øhm, fair nok, kom med det!
Ven: Jeg prøver at score hende her, og du prøver at score en som er lige så svær, og den der score først før jul, vinder!
Mig: Hvem skulle JEG dog score?
Ven: Hvad med hende der, Dina?
Mig: Så ved du jo godt at jeg vinder, det er squ' for nemt.
Ven: Hvad med hendes bedste veninde?
Mig: Ok... Den er så 300% sværere end din, tror du ik'?
Ven: Trækker du dig? Er det det jeg hører! Haha.
Mig: Gu' fanden gør jeg ej!

Det skal lige siges at denne samtale er ''forkortet''. Da vi var 4, der sad i BK og aftalte det her. Men vædemålet blev sat igang og der skulle bare scores! Det tog mig 3 uger at skaffe hendes nr, men så var det fandme også skaffet med kun at have snakket med hende 1 gang, og resten over facebook!
Vi skriver sindsygt meget sammen, og jeg er godt derudaf. Jeg spørger min ven hvor langt han er nået, og så kiggr han underligt på mig. Jeg spørger hvorfor han ser så sær ud i hovedet.

Ven:Vædemålet var squ' da for sjovt for helvede, vidste du ikke det? 
Mig: Ikke en skid, ej, nu er jeg kommet så langt!

Jeg spørger så gutterne, og de bekræftede at det bare var for sjov... *SUK*
Nå, tænker jeg så, og stopper med at skrive til hende. Så en dag, skulle jeg til glostrup, begyndte hun at skrive til mig, også gik det igang igen. Hun startede med at skrive klokken 2, og stoppede klokken 23! Fuck en lang samtale vi havde over sms, det må jeg sige. Jeg kommer så tilbage, og jeg tænker bare at jeg kan da lige så godt score hende nu når jeg er så godt igang. Jeg aftaler så at vi skal med i byen og det hele, og det gør vi endelig på ''J-Dag''.

Jeg skulle til gammel elev-fest samme aften, så i byen skulle jeg lige finde dem og prioritere hende som nr. 2. Hun spørger hvor jeg er, jeg er på ''sepps'', hun siger hun kommer derop, jeg siger nej, fordi jeg skal videre med det samme, hun er på ''godset''og venter på mig der, jeg siger fair nok, men jeg kommer vel først om lidt. Efter 30 min efter det, skriver hun til mig. ''Altså, godset lukker snart, så hvis du vil ha en dans med mig skal det være NU''. Fair nok, fuck de andre, jeg kan alligevel ikke finde dem. Jeg tager ned på godset, hvor jeg ser hende danse med hendes veninder. Jeg går hen mod hende diskret, fra siden af hvor hun ikke ser mig, hvorefter jeg tager hende i hånder, trækker hende væk fra hendes veninder og danser med hende. 

Hun gav mig det SØDESTE smil, og under hele dansen kunne jeg bare ikke lade vær' med at tænke over hendes smil.  Nu skal det lige siges, at jeg danser af HELVEDS til, så danse og tænke samtidig er squ' ikke godt, så jeg lignede vel en komplet idiot. Vi tager videre i byen, hvor jeg selvfølgelig, holder lidt afstand fra hende og snakkede med nogle af gutterne. Så er vi endelig i byen, og så sker det værste...
Jeg møder, (felicia), som har været lun på mig siden jeg startede på process i teknik fag. Hun er mega sød, det er ikke det, men for helvede, hun ødelægger det hele jo!
Jeg skaffer mig af med hende, endelig, og så går jeg og Eva videre. Hun drak slet ikke noget den aften, og det endte med at det kun var mig der var halv-stiv. Lige pludselig, kommer hendes veninder og siger at de skal hjem.

NOOOOO!!!

De fucking tøser! EIGH!! 
De tager hende med udenfor, hvor jeg følge efter. De venter så på taxaen skal komme, og der var ca. 10 min til den kom. Min første tanke var, det er nu eller aldrig.
''Eva, kom lige''
Jeg trak hende i hånden,  og første hende lidt væk. Der vendte jeg mig så mod hende, og kiggede på hende. Hun gav mig det samme smil igen som hun gav mig nede på godset.

Wauw...

Jeg kunne ikke modstå det, så jeg kyssede hende. Vi kyssede i 20sek ca, og å kom hendes veninder og trak hende væk igen. Shit. Der var bare noget der gik direkte igennem mig. Jeg havde ikke haft den følelse i 2 år! Jeg kunne ikke stoppe med at tænke på hende. Næste morgen, lørdag, skulle jeg i kirke i Taastrup, og de små tømmermænd jeg havde hjalp ikke! Der saf jeg så, i 3-4 timer, og tænkte på hende.
Skulle jeg skrive til hende? Skulle jeg lad hende skrive til mig først? Skal jeg spille kostbar?

I - Had - No - Idea

Jeg skulle bare møde hende igen ASAP.
Jeg tager mig sammen, Mandag, at tager op til hende og snakker med hende.
Da jeg så hende i klassen, smilte hun igen. Det forbandet smil, for fuck sake!
Jeg spurgte hende om vi skulle finde ud af noget sammen. Det var hun frisk på. Onsdag skriver jeg så til hende, og spørger hvorvidt hun vil hjem til gutterne og ha' lidt hygge druk, så kunne hun også tag hendes veninder med hvis det var.  Niks, nej, det kunne hun ikke fordi hendes veninder skulle arbejde den dag. 
Der blev jeg squ lidt ked af det, men næste besked muntrede mig op.
''Men skal vi to ikke finde ud af noget? Vi kan tage hjem til en af os og se en film, eller måske tag i biffen?''

SÅÅÅÅÅÅÅDAN!!

Jeg svarede ja og vi aftalte at jeg skulle hjem til hende og se en film og hygge. Det blev så fredag, og der var 2 timer til jeg skulle hjem til hende. Så skriver hun:

''Vil du spise med?'' What, jeg anede ikke at jeg skulle spise med, men jo, fair nok, der kan jo ikke ske noget.

Jeg kommer så hjem til hende, og der første jeg ser er et SLOT. Wow, fuck shit, hun er jo prinsessen på ærten. De boede i et sindsygt stort hus, havde indendørs pool og det hele. Shiit, jeg bor i en 3 værelsets lejlighed med min mor. Da jeg mødte hendes far, blev jeg bange. Han var pumpet, også var han slagter. Jeg kommer altid i tanke om ''de grønne slagtere'', hvorfor ved jeg ikke, men jeg turde ikke gøre Eva sur, lad mig sige det sådan. Vi snakker, og jo mere vi snakker, jo mere sammenligner jeg mig selv med hende. Hun er jo perfekt, mens jeg er et, tja, nul. Jeg spiser så med. og bla og bla, og så skal jeg til at gå fordi gutterne kom og hentede mig. Jeg tager sko på, siger farvel og giver hende et kram. Jeg havde den villeste lyst til at kysse hende, men var ALT for nervøs. Jeg tager 5-6 skridt, så siger hun ''Vent lige!''
Jeg vender mig om, og der står hun, lige foran mig. Hun læner sig mod mig, hvor vi ender med at kysse. Atter igen, i kun 10 sek. Hvor de så kalder på mig og dytter. Jeg blev ENDNU mere vild med hende, det var sindsygt!

Jeg aftaler med hende senere i ugen, at vi skal tage i byen og spise søndag aften hvor vi derefter tager i biffen og ser den nye Harry Potter film. Et kæmpe JA for jeg, og hendes smil igen. Nu kunne jeg ikke modstå, jeg trak hende ud i gangen og kyssede hende der, foran en masse. Det varede også, ja, kun 10 sek.  Jeg glædet mig, utroligt meget!

Så kom søndag, endelig. Vi hilste, gav hinanden et kram og gik ind og spiste. Der var en slags stilhed fra hendes side. Virkelig, hun sagde næsten ingenting, det var mig der skulle starte en samtale, hele tiden! Jeg kunne forneme noget, men tænkte bare ikke så meget over det. Der sad vi så, og snakkede i ca. halv-anden time, hvor hun så foreslår at gå en tur. Jeg nikker, og går hen for at betale.

''Lad mig betale!'' Siger hun så. Jeg kigger mærkeligt på hende og siger nej, det kan jeg ikke tillade mig. Det var mig der spurgte hende ud, så er det mig der betaler. Det ender det så også med fordi desk-manden var enig med mig, at det er manden der betaler. Vi tager vores jakker, gå ud, og det starter dejligt, men så 50m senere siger hun:

-''Jeg skal lige snakke med dig om noget, omkring hvor det her skal føre hen''.
- Fair nok, siger jeg og smiler til hende med høje forventninger. Nu kommer det squ', det er squ hende der spørger mig!
-'' Jeg har tænkt over det,  og jeg syntes du er virkelig sød... Men jeg føler bare ikke at gnisten er der''.


Av.. Av... Mit hovedet gjorde lige pludseligt ondt, som om den ikke ville ha det at vide, at den nægtede at modtage den information.

-''Jeg syntes at du er mega sød, og at du ville være en rigtig dejlig ven. Jeg håver det er ok.''
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg var fandme så vild med hende. Jeg nikkede bare og sagde fair nok.
-''Nu er du ikke ked af det vel?''
- ''Nej, overhoved ikke...''
-'' Det ser ikke sådan ud, det kan jeg se på dine øjenbryn.
Det skal lige siges, at meget af mit kropssprog kommer direkte fra min øjenbryn, så det var ret svært at skjule.
Vi kommer så til biografen hvor vi går ind. Hun foreslår at betale, men jeg, som sådan en gentleman jeg er, havde jo købt den i forevejen. Men fuck det, selvom jeg ikke havde, skulle hun ikke betale, det er bare forkert. Vi sætter os, og lige før filmen starter, spørger hun.

-''Er der noget galt?'' 
-''Næ... Det er bare lidt mærkeligt det her''
-''Hvordan mærkeligt?'' Spurgte hun så.
-''Du ved udmærket godt hvorfor det er mærkeligt det her'' Det sagde jeg med et smil på læben.
-''Jo, ok...''

Jeg sad, under hele filmen og tænkte over det. Jeg var ved at bryde ud i tårer, men sådan er det vel. Jeg tænkte bare at den film måtte da slutte nu, men næ nej, den film varede jo 2 timer og 30 min. Folk grinte mange gange undervejs i filmen, men jeg sagde intet, tænkte bare over tingene. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle foretage mig. Jeg nød overhoved filmen, som er ret trist, da jeg valgte at se de 6 andre Harry Potter film på en gang, bare for at vide noget omkring det. Ja, jeg havde kun set de første 2 film...

Men det var så det. Så ventede vi udenfor indtil hendes forældre kom og hentede hende. Vi sagde farvel og gav hinanden et kram... Slut. Nu sidder jeg så her, en Mandag aften, skriver en KÆMPE blog indlæg med jeg drikker mig stiv i svensk vodka. Føj for helvede siger jeg bare... 

Jeg håber der er nogle som læser det her og har været igennem det samme. Jeg ved faktisk ikke engang hvorfor jeg gør det store ud af det, jeg har jo kun kendt hende en smule, vi kom ikke engang sammen. Hmm, men det er bare en periode jeg skal igennem.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her