Competa's blog
15-07-2014 - 20:26

Destiny,Sunset O. for 119kr ?!!

Hvordan jeg kommer til at få nye spil til 150kr kan læses længere nede.
Jeg er en af de typer som elsker ideen ved digital distribution og hvad Microsoft originalt mente var vi alle ville elske i den nærmeste fremtid. Ingen swap disc, altid online, cloud osv. Jeg kiggede dog tilbage på, hvordan fortiden var og sammelignede det med nuet. 
Jeg ELSKER ikke at skulle skifte DVD'r ud når jeg vil spille et andet spil, jeg syntes ideen er fantastisk og jeg køber også billige spil nu på xbox 360 game store når der kommer nogle tilbud. Men derimod, savner jeg også det med at have et spil fysisk, ISÆR når det er et spil jeg holder af. Halo er et eksempel på dette. Kan det virkelig passe, at vi ikke kan have begge dele?
Nu kommer vi til hvordan jeg kommer til at få Sunset Overdrive, Master Chief Collection og Destiny til 150kr stykket.
Alt dette har jeg fået fra Neogaf af.
Sidste torsdag, var der en konkurrence, hvor Gamestop og Microsoft teamet op. De gav alle en kode som ville give dem 5$(USD) som de kunne bruge inde på Xbox Marketplace. Dette foregik ved at man skulle finde en gemt "skat" og dernede kunne man linke sin Facebook konto med skatten og så ville man få 5$. Alt dette foregik  4 gange, men jeg var desværre kun med fra sidste dag, suk.  Jeg kiggede på Neograf tråden og læst mig frem til at folk havde skaffet sig op til 1000$ over de sidste 3 gange, ved at lave fake facebook kontier og bare horde afsted, grådighed længe leve.
 #wehungry 
Der var 1 time til at 4 runde skulle starte, så jeg sprang op, lavede facebook kontier (som tog en evighed). Facebook regnede også ud hvorvidt kontierne man lavede var fake, så de ville spørge for en verifikation (som man ikke kunne, da kontien var fake). ud af de 50 jeg lavede, virkede kun 10 da konkurrencen startede.
5 min. inder det gik løs, var alle hyped inde på Neogaf, alle spredte det .gif overfor og inden man kunne gøre sig klar, så 5…4…3…2…1… GO! Alle kiggede fælles, prøvede at finde hvor skatten var (typisk inde på en bestemt url). Endelig lykkedes det, skatten lå under beskrivelsen af Halo Master Chief Collection. OGSÅ gik horden igang. Der gik ikke lang tid før alle fik denne besked:
http://i.gyazo.com/d79eeeea2ef115f5fb92d2e619df8be2.png
Alle gik I frustration, mange klagede og råbte skældsord mok Gamestop mens andre sagde det nok var Karma som bed dem i røven I sidste ende.

Det endte med at jeg fik 50usd før spillet var slut. (ser man bort fra crashed, gik der 15 min), så var alle koderne væk. 
Jeg tænkte straks, S*TANS! Jeg var 10$ væk fra et komplet spil, og sådan som jeg forstod det inde på Neogaf, kunne man stadig ikke endnu, splitte beløbet op, så hvis jeg ville købe et spil til 60$, kunne jeg ikke bare bruge de 50$ og trække resten på kortet, det var endnu ikke muligt. Så min tanke var, måske ville nogen sælge deres koder? Jeg begyndte at poster rundt omkring og endte med at købe 130$ værd koder, for 65$. Nu har jeg 180$ stående på min konto som jeg har planlagt at bruge på Sunset Overdrive, Halo og Destiny. Men hvor meget har sparret ved dette trick? Lad os lave lidt matematik. 
50$, fik jeg for 0 kr igennem gamestop promo.
130$ fik jeg for 65$ som dd. Er 357 kr.
357/3 = 119 kr.
Dvs, for hvert spil, har jeg givet 119kr.
I love Next Gen baby!

29-03-2013 - 11:31

Ansvar og Morale

Ansvar og Morale. 


Vi har alle hørt det. Vi må kun købe produkter som har det ’’x’’ certifikat, fordi det betyder at arbejderne har fået gode arbejdsvilkår, løn med andre goder og gør vi ikke det, så er vi nogen ligeglade svin. (indirekte)

Fair Trade er én af dem som påstår at deres varer er lavet af mennesker som har haft gode arbejdsvilkår. Til gengæld er deres vare ofte 5,-kr dyrere end de andre varer, som er præcist det samme.  Chokolade er en af dem, vores overforbrug af chokolade har ført til børne handel, konflikter imellem lokale bønder og dårlige arbejdsvilkår.* 


Skal vi have det dårligt over at vælge et produkt som koster 10,-  i stedet for den til 15,- velvidende om at vi ikke ’’støtter’’ de mennesker som får det rette behandling?


 


N E J, det skal vi ikke.


 


Der skal tegnes en klar streg imellem os forbrugerne og producenterne. De er ikke vores skyld som forbrugere, at lille Mofusu ikke har gode arbejdsvilkår på grund af  producenten hellere vil sætte deres omkostninger ned end tabe på deres omsætning. Hvorfor skal VI bombaderes med alle de følelsesmæssige reklamer som appellere til folk som nemt for medlidenhed og starter med at købe deres produkt pga. de så en reklame med en lille dreng og mudder? 


Det kan simpelthen ikke være rigtigt, i stedet for at vi skal gøre en forskel, have dårlig samvittighed og tilrettesætte den ved at købe det rigtige produkt, burde regeringerne i de forskellige lande lave en lov som skal sikre, at udenlandske arbejdspladser/arbejdskraft skal blive behandlet efter de samme vilkår, som om det var f.eks. en dansk arbejdsplads.


Det er virksomhederne og ikke os der skal ha ansvaret. Hvis det bliver sådan at der kommer en lov, så flytter virksomhederne sikkert til udlandet, og vi i Danmark mister arbejdspladser og en sikker indtægt.


 


Hold kæft et l***e marked.

 


 *http://www.bloomberg.com/news/2013-03-28/cocoa-farmers-see-little-sweetness-from-global-chocolate-binge.html

09-02-2013 - 21:06

Valentines dag... Wat !

Hej alle !

Som i alle nok ved, er det valentines dag på Torsdag og min kæreste har nærmest tvunget mig til at holde noget for hende, og jeg er helt i bar bund med, hvad jeg skal gøre.
Derfor henvender jeg mig til jer, for at se om i alle har nogle gode fifs til hvad man kunne gøre.
Jeg tager fri den dag, så jeg kan planlægge det hele ned til den mindste detalje.

Jeg har allerede bestilt bor klokken 6 nede på en kineser restaurant men ved ikke hvad ellers jeg kunen finde på.

Jeg regner med at bruge 500kr på mad, derefter har jeg endnu 500 kr til at gøre godt med, måske roser, måske en kjole men jeg prøver at gøre det en smule mere originalt.

Hjælp drenge ! Kom med jeres guldklumper ! Jeg vil være jer evig taknemmelig :D

02-07-2012 - 12:49

Bekymret for kæresten.

Hej lifere !

Jeg vil prøve at gøre det kort, jeg HAR brug for at dele det her med nogle.
Min kæreste tog afsted i morges til Hurghada i Egypten men en af hendes veninder, de er begge to 19.
Vi blev først kærester EFTER hun havde bestilt rejsen, så hun kunne ikke rigtig afbestille den + veninden ville kigge på hende (og mig) i et dårlig lys.
Med hele sagen i Egypten lige pt. er jeg virkelig nervøs for at der skal ske hende noget, siden landet er i en ret ekstrem situation. Folk mangler penge, børn sulter og valget er korrupt.
Jeg kommer selv delvis fra Egypten, så jeg kender en smule til det. Jeg syntes det er en smule uforsvarligt at sende 2 unge piger ud, alene til såda en rejse, endvidere at de er DANSKE, som, vil gøre dem til et mere konkret offer for dem dernede siden de hader Danskere.

Men nok om det, hun er rejst, kommer hjem på mandag og jeg har de største nerver på.
Nu vil jeg bare gerne have denne uge overstået hurtigts muligt. Men jeg ved ike rigtigt hvad jeg skal foretag mig så jeg kan få hende og mine bekymringer ud af mit hoved ? Selvom jeg er på arbejde, så føles timerne som uger ! Jeg har prøvet på at tænke på min skole start, da jeg starter om 1 uge på KVUC for at læse Samfundsfag op fra C toæ B, så jeg kan komme ind på SDU herefter... Men de tanker fordufter ret hurtigt.

Hjælp mig gutter, kom med nogle råd ! 
16-04-2012 - 09:07

Professor vs. StudentProfessor : You are a Christian, aren’t you, son ?

Student : Yes, sir.

Professor: So, you believe in GOD ?

Student : Absolutely, sir.

Professor : Is GOD good ?

Student : Sure.

Professor: Is GOD all powerful ?

Student : Yes.

Professor: My brother died of cancer even though he prayed to GOD to heal him. Most of us would attempt to help others who are ill. But GOD didn’t. How is this GOD good then? Hmm?

(Student was silent.)

Professor: You can’t answer, can you ? Let’s start again, young fella. Is GOD good?

Student : Yes.

Professor: Is satan good ?

Student : No.

Professor: Where does satan come from ?

Student : From … GOD …

Professor: That’s right. Tell me son, is there evil in this world?

Student : Yes.

Professor: Evil is everywhere, isn’t it ? And GOD did make everything. Correct?

Student : Yes.

Professor: So who created evil ?

(Student did not answer.)

Professor: Is there sickness? Immorality? Hatred? Ugliness? All these terrible things exist in the world, don’t they?

Student : Yes, sir.

Professor: So, who created them ?

(Student had no answer.)

Professor: Science says you have 5 Senses you use to identify and observe the world around you. Tell me, son, have you ever seen GOD?

Student : No, sir.

Professor: Tell us if you have ever heard your GOD?

Student : No , sir.

Professor: Have you ever felt your GOD, tasted your GOD, smelt your GOD? Have you ever had any sensory perception of GOD for that matter?

Student : No, sir. I’m afraid I haven’t.

Professor: Yet you still believe in Him?

Student : Yes.

Professor : According to Empirical, Testable, Demonstrable Protocol, Science says your GOD doesn’t exist. What do you say to that, son?

Student : Nothing. I only have my faith.

Professor: Yes, faith. And that is the problem Science has.

Student : Professor, is there such a thing as heat?

Professor: Yes.

Student : And is there such a thing as cold?

Professor: Yes.

Student : No, sir. There isn’t.

(The lecture theater became very quiet with this turn of events.)

Student : Sir, you can have lots of heat, even more heat, superheat, mega heat, white heat, a little heat or no heat. But we don’t have anything called cold. We can hit 458 degrees below zero which is no heat, but we can’t go any further after that. There is no such thing as cold. Cold is only a word we use to describe the absence of heat. We cannot measure cold. Heat is energy. Cold is not the opposite of heat, sir, just the absence of it.

(There was pin-drop silence in the lecture theater.)

Student : What about darkness, Professor? Is there such a thing as darkness?

Professor: Yes. What is night if there isn’t darkness?

Student : You’re wrong again, sir. Darkness is the absence of something. You can have low light, normal light, bright light, flashing light. But if you have no light constantly, you have nothing and its called darkness, isn’t it? In reality, darkness isn’t. If it is, well you would be able to make darkness darker, wouldn’t you?

Professor: So what is the point you are making, young man ?

Student : Sir, my point is your philosophical premise is flawed.

Professor: Flawed ? Can you explain how?

Student : Sir, you are working on the premise of duality. You argue there is life and then there is death, a good GOD and a bad GOD. You are viewing the concept of GOD as something finite, something we can measure. Sir, Science can’t even explain a thought. It uses electricity and magnetism, but has never seen, much less fully understood either one. To view death as the opposite of life is to be ignorant of the fact that death cannot exist as a substantive thing.

Death is not the opposite of life: just the absence of it. Now tell me, Professor, do you teach your students that they evolved from a monkey?

Professor: If you are referring to the natural evolutionary process, yes, of course, I do.

Student : Have you ever observed evolution with your own eyes, sir?

(The Professor shook his head with a smile, beginning to realize where the argument was going.)

Student : Since no one has ever observed the process of evolution at work and cannot even prove that this process is an on-going endeavor. Are you not teaching your opinion, sir? Are you not a scientist but a preacher?

(The class was in uproar.)

Student : Is there anyone in the class who has ever seen the Professor’s brain?

(The class broke out into laughter. )

Student : Is there anyone here who has ever heard the Professor’s brain, felt it, touched or smelt it? No one appears to have done so. So, according to the established Rules of Empirical, Stable, Demonstrable Protocol, Science says that you have no brain, sir. With all due respect, sir, how do we then trust your lectures, sir?

(The room was silent. The Professor stared at the student, his face unfathomable.)

Professor: I guess you’ll have to take them on faith, son.

Student : That is it sir … Exactly ! The link between man & GOD is FAITH. That is all that keeps things alive and moving.

P.S.

I believe you have enjoyed the conversation. And if so, you’ll probably want your friends / colleagues to enjoy the same, won’t you?

Forward this to increase their knowledge … or FAITH.

By the way, that student was EINSTEIN.
Følg Xboxlife her