xsoenx's blog
14-07-2010 - 17:23

100.000G


Så skete det som jeg havde set komme, 100.000G og ikke et minut for sent, da jeg virkelig er træt af at booste The Club online (serverne lukker snart ned man ved dog ikke hvornår.) Tit når folk skal ha den sidste achievement tag de altid en svær eller meget tidskrævene achievement feks  tog Shreik tog Seriously 2,0 og  for sjov skyld tog jeg en der lignede en del, men tilgengæld skulle den gøres i multiplayer hvilket gjorde du var nød til at være flere om den, jeg snakker om denne.

Jeg hved godt at det ikke var en af de andre achievement jeg spurgte jer om sgu få mig op på 100K, men når de nu lukker serverne ned og jeg har altid ønsket at være den første dansker der gør, og sjovt nok... det er jeg :)

Når du har fået 100.000G så er det 100% sikkert at du har spillet  dårlige,Buggy eller direkte forfærdelige spil til at booste din Gamerscore op, og det sgu ikke noget jeg lægger skjul på. Spil som Avatar,Hanna montana,My horse & me,Dash of Destruction, Eragon,Raven Squad,Disney Sing it,Disney Sing it: HSM3 og så videre og så videre.
For at jeg ku komme igennem sådan noget lort har jeg siddet og set diverse serier på min PC, imens xboxen var hved at brække sig af alt det lort der har været i den.

mit næste mål må være at få så mange G jeg kan få, nu hvor jeg er stoppet på Produktionskole og ikke får penge ind på kontoen mere hver måned.
Men først hopper jeg på Playstation1 det næste stykke tid da jeg trænger til noget nogstalagi (staves) ses
   
   
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her