XoRRoX's blog
27-03-2008 - 08:39

Roskilde Festival!

Så er billetten til Roskilde Festivallen købt og kommet hjem! Det bliver uden tvivl fantastisk.
Først og fremmest kommer Judas Priest - et af de bedste heavy-metal bands nogensinde. Hele deres bagkatalog er fantastisk - British Steel, Screamning for Vengeance og Defenders of the Faith er uden tvivl tre fantastiske heavy-metal albums, som burde stå i enhver metalheads-samling. Rob Halford har en guddommelig stemme, lidt ala Bruce Dickinson for Iron Maiden, og samtidig opretholder guitaristerne en god energi med deres guitarspil + soloer.

Slayer siger mig ikke synderlig meget, hvis jeg skal være helt ærlig. Deres Reign In Blood album er stadig kendt som et af de bedste trashalbums nogensinde, men de har slet ikke kunnet fange mig. Jeg synes personligt, at det er for hårdt - melodien forsvinder bag ved dobbeltpedallerne, hvilket gør musikken meget monoton af lytte til. Men dukker nok op til koncerten alligevel, headbanges skal der jo!

Af andre mindre metal navne er Neil Young uden tvivl et klassenavn i år - hvilken sangskriver og guitarist!  En mand, jeg uden tvivl glæder mig til at se - Keep On Rocking in the Free world, folkens!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her