Woodgate97's blog
28-01-2007 - 05:30

1 måned

Det er idag den 28/1 så det er præcis en måned siden, min elskede far døde. Jeg har det stadig utrolig svært, men det havde jeg også regnet med. Syntes ikke at jeg har haft tid til at sørge over min far pga af for mange ting som bl.a at jeg har fået en ny og større lejlighed, så det er jo dejligt, men har svært lige nu ved at være rigtig glad for den, men det skal jeg nok. Det er så pisse svært det hele nogle gange syntes jeg, bare det at handle ind kan være næsten umuligt, jeg savner ham så utroligt meget og tænker vildt meget på ham. Har et  spørgsmål til alle jer kloge derude hvis i gider eller kan svare? Mit spørgsmål er som følger. Når jeg er sammen med venner og vi sidder og hygger så får jeg altid dårlig samvittighed, det er ligesom jeg tænker hvordan jeg kan tillade mig det, når min far lige er død. Jeg ved udemærket godt at jeg ikke burde og at min far ville have at jeg skulle have det godt og hygge mig, men jeg kan ikke lade vær med at have denne dårlige samvittighed nogle gange.



Tror ikke jeg har forklaret hvor tæt jeg egentlig var/er på min far. Det er jo sådan at min mor døde for 7 år siden, og siden den gang er vi selvfølgelig blevet tættere end før, men især de sidste 2-3 år var vi rigtig rigtig tæt. Jeg har haft min egen lejlighed i ca 5-6 år men vi spiste sammen hverdag alligvel, da min far kom ned til os (mig og min kæreste) hverdag klokken 18.00 for at spise, og det var noget jeg så frem til hverdag, for vi sad altid og hyggede os og så tv og sådan. Min far boede kun ca 2 min gang fra mig, så jeg så ham mange gange dagligt, for jeg var mindst oppe hos ham 5 gange dagligt for at snakke og sådan. Og det er især det jeg savner af mit hele hjerte. Hans humor, hans gode humør, hans være måde, hans temprament, hans jokes, hans histories kort sagt alt. Det virker så tomt hverdag når vi skal spise og han ikke er der. Jeg savner ham ubeskrivligt meget. Men jeg har ikke haft tid til at sørge endnu og det har været svært nok indtil nu. Alt i mens jeg skriver dette vælter tårene ned af kinderne på mig, det er måske meget godt da jeg ikke har grædt idag eller igår så vidt jeg husker.



Der har dog været nogle gode stunder her på det sidste/eller ting som har fået mig i bedre humør, bl.a køb af et ds spil eller også mine elskede Newcastle spille, Newcastle er et engelsk fodbold hold som jeg støtter og følger utrolig tæt. En anden ting jeg også er rigtig glad for er at jeg har fået forstørret et billede af mig og min far som står sammen, da vi var inde i zoo, det billedet er jeg meget glad for og det skal hænges op i husets bedste plads.



Jeg tror stadig ikke at jeg har fattet det endnu, det virker ikke rigtigt. Men far hvis du ser med et eller andet sted fra som jeg ved du gør, så skal du vide at jeg elsker dig og at jeg savner dig af hele mit hjerte og det vil jeg altid gøre. Jeg er så stolt af alt det som du har gjort for mig og alt det du kæmpede for mig på hospitalet, jeg lover dig at jeg aldrig vil skuffe dig. Du skal vide at jeg aldrig har elsket en person så meget som jeg elsker dig og det kommer jeg heller aldrig til, men du har det bedre nu hvor end du er, jeg ved at dig om mor hygger jer nu og har det godt, men jeg savner jer bare så meget, så jeg ber dig af hele mit hjerte om at give mig din styrke for jeg har brug for den. Endnu engang far jeg elsker og savner dig, men det ved jeg også at du gør ved mig.





                                .....................................................








Hvis der er nogle af jer som har noget at sige eller spørge mig om, må i meget gerne det. Det er altid lækkert at høre fra folk i sådanne situationer når man har det lidt svært, så det vil jeg håbe at der er.



Woodgate
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her