Willum89's blog
18-12-2007 - 08:09

De gode konsoller

Dagens blog handler om hvordan jeg blev bragt ind i denne farlige verden omkring konsoller.

NES (Nintendo Entertainment System)
Jeg startede for mange år siden (Inden folkeskolen) med at få en NES ved et tilfælde, havde ikke ønsket mig den eller noget men fik den alligevel. Noget som jeg er meget glad for den dag i dag, for det var en mega fed maskine og jeg har godt nok tilbragt mange timer i selskab med, blandt andet Donkey Kong, som var min klare favorit. Husker den som en maskine, med et klodset design og de gode firkantede spil, som skulle mases ned i konsollen og de gode controllere hver der var en A og B knap og det var alt.

Derudover kan jeg tydeligt huske de mange problemer med at få den til at virke, som begyndte efter et stykke tid. Ikke altid at jeg kunne få den til at virkei første forsøg. Men når den gjorde var det verdens bedste konsol på daværende tidspunkt.Gameboy Pocket
Da jeg blev ca. 7 år gammel fik jeg en Gameboy Pocket. Mini udgaven af den originale Gameboy.

Har altid fungeret perfekt og jeg har brugt ufatteligt mange timer i selskab med Super Mario Land 2 og Pokemon som var favoritterne dengang. Der var altid underholdning i den, og spillene kostede hvis jeg husker rigtigt ikke mere en en dvd-film gør i dag. Det mest irriterende ved den var dog at der konstant skulle skiftes batteri i den, den kunne ikke holde ret lang tid og dermed løb det op når den blev brugt tit.Gameboy Color
Da jeg var ca. 10 år gammel var det tid til at opgradere, så jeg fik udskiftet min Pocket til en Gameboy Color, og det var jo helt ufatteligt at spillene lige pludselig var i farve. Slet ikke til at fatte hvor stort det var at de var i farver. Blandt spillene var Super Mario Land 2 var fortsat favoritspillet selvom det var i sort/hvid.

Denne havde samme problem som min Pocket, den kunne simpelthen ikke holde strøm ret længe. Derudover kan jeg huske at B-knappen ikke virkede ret godt til sidst. Den var simpelthen blevet slidt så den var utroligt let at trykke på.Herefter trak jeg mig lidt tilbage og holdt mig til PC Spil.

Xbox 360
Men så for 1 år siden fik jeg tilbudt en Xbox 360 af en ven som ville af med, den virkede perfekt så jeg slog til med det samme og det bragte mig tilbage på konsol markedet efter ca. 5 års pause.

Kort efter købet gik harddisken i stykker og jeg var nød til at ringe til Microsoft og fortælle dem om problemet og blot 1 uge senere fik jeg en ny harddisk tilsendt gratis. En virkelig god service da det hele kunne klares over telefonen, og de skulle ikke engang have tjek af konsol/harddisk.

Siden dengang har der ikke været nogen problemer og jeg har været utrolig glad for den. Dog blev jeg irriteret over at det kostede penge at spille online, men okay skulle jo ikke betale noget dagligt.

PS3
I slutningen af juli syntes jeg at det var på tide med noget nyt. Jeg havde hørt en del gode ting om Playstation 3 og derfor valgte jeg den. Der gik ikke lang tid inden at jeg fandt ud af at jeg var nød til at sælge min Xbox 360 for at få de sidste penge til en PS3, som jeg har haft siden.

Den blev købt på grund af dens blu-ray drev og set på de eksklusive titler valgte jeg PS3 da de virkede mest spændende. Her tænker jeg på spil som: Motorstorm, MGS4, Uncharted osv, frem for spil som Halo 3 og Forza Motorsport. Et svært valg, og om jeg har valgt rigtigt kan kun tiden vise.

Kunne jeg finde på at købe en Xbox 360 igen?
- JA! Det er en virkelig god maskine og det virker som om at Microsoft har fået styr på deres mange maskiner, som gik i stykker. Derudover er der ingen tvivl om at 360 har en langt bedre spiludvalg, end sine konkurrenter.

Denne blog har godt nok vækket en del minder til live. Det var noget særligt dengang med de gamle maskiner som jeg næsten havde glemt. Kunne ikke engang huske hvad min Nintendo og min første Gameboy hed indtil jeg fandt det på nettet. Svært at skrive mere da hukommelsen fra dengang ikke er hvad den har været.

Vil opfordre jer til at smide en kommentar med jeres oplevelser med de gode gamle konsoller. Er altid sjovt at høre lidt om de ældre maskiner engang i mellem.

I morgen vil jeg skrive om hvordan jeg tror at krigen Wii vs. PS3 vs. Xbox 360 vil komme til at gå og det vil blive uden at favorisere nogen af dem. Derudover giver jeg svaret på det spørgsmål, som mange har stillet sig selv: Hvem vinder kampen?

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her