Willum89's blog
22-09-2008 - 13:45

TNA iMPACT

Som noget nyt vil jeg fremover skrive en lille anmeldelse af de spil, som jeg spiller for at hjælpe jer andre til at se om det måske kunne være et spil, som i kunne være interesseret i.

Jeg starter med det helt nye wrestling-spil TNA iMPACT, som endnu ikke er udkommet i Danmark. Det er skrevet så det er henvendt til folk som kender lidt til wrestling i forvejen.

Teknisk Info
Udvikler: Midway Studios
Udgiver: Midway Games

Platform: PS3, X360, Wii & PS2
Udgivelsesdato: Ukendt. (Det er udkommet i alle lande på nær dem i Skandinavien. Midway har ikke meldt noget ud om hvornår det kommer, men de danske butikker mener at det kommer omkring d. 1. oktober).

Genre: Wrestling

 

 


Gameplay 7/10

En af de ting som Midway har snakket meget om i månederne op til spillets udgivelse var spillets gameplay, som skulle være så godt, men det er ikke helt perfekt.

Der er store problemer med at man skal være meget præsis for at udføre moves, ellers står ens wrestler bare og forsøger at kramme luften.

Men overall fungerer det udmærket, dog trækker controller-layoutet ned. Man kan hurtigt få slidt et par controllere op. For at levere en finisher skal man trykker på 3 knapper i den rigtige rækkefølge. For at undgå et pin skal man flytte ens sticks en hel del. Da jeg hørte om det virkede det som en god idé, men i praksis fungerer det ikke godt nok.

Grafik 9/10
Wrestlerne er rigtigt flotte. Arenaerne er rigtigt flotte, men der er et par problemer hvor wrestlerne går gennem hinanden / ringen / gulvet. Men overall er spillet noget af det flotteste jeg endnu har set inden for genren.

Det er pænere når man ser det rigtigt end på de videoer som ligger rundt omkring på nettet. Dog trækker de nævnte problemer lidt ned, og det er derfor at jeg ikke giver et 10-tal.

Lyd 6/10
I denne del halter spillet en smule.

Kommentatorerne gentager sig selv som man kender det fra lignende spil.

Tilskuerne er lidt kedelige og der er ikke som man kender dem. De råber slet ikke nok, og er generelt bare utroligt kedelige. De jubler ikke altid ved high flying-moves. Men generelt er de ikke aktive nok.

Under entrances klarer Jeremy Borash opgaven glimrende, og det er nøjagtigt ligesom når man ser TNA.

Levetid 6/10
Levetiden må nok siges at være begrænset på grund af manglende kamptyper. De som er med i spillet minder meget om hinanden. Man kan på en måde sige at der kun er 2 kamptyper. Den ene er en almindelig og den anden er Ultimate X som skiller sig ud. En af de ting som undre mig er hvorfor skal alle kampe være no DQ? Hvor er dommeren henne?

Efterhånden som man spiller flere kampe får man flere og flere "style points". Style points får man efter ens udførte moves. Efterhånden som man får flere style points vil man unlocke nye wrestlere, arenaer og moves. I en normal 1 vs 1 kamp får man nok ca. 3.000-5.000 points. Der er nye ting at unlocke indtil man når 1 million point. I en kamp som Ultimate X kan man sagtens få 15.000-20.000 points per kamp.

Derudover vil TNA iMPACT levere nye wrestlere som kan downloades, de er dog ikke ude endnu.

Men de wrestlere som er i spillet minder meget om hinanden. De fleste har 80-90% ens moveset og næsten kun lige har deres finisher som er forskellige. Det gør at de er rimelig ens. Man kan dog mærke forskel på om man møder en X Division Wrestler eller en Heavyweight, da main-eventerne kræver flere moves inden man kan slå dem.

Story Mode 8.5/10
Story Moden hænger godt sammen. Det er en god idé at man skal starte fra bunden og bygge sig op. Dog trækker det ned at man ikke kan tabe, man skal vinde alle kampe ellers kan man ikke gå videre.

Der kommer nogle kampe hvor man tænker hvorfor skal jeg i gennem dem, da de virker lidt underlige at placere midt i det hele. Men det er helt sikkert en god story mode, som flere nok vil kunne finde på at spille igen.

Det tog 8-9 timer for mig at gennemføre story mode.

Konklusion
Det er et udmærket spil som lever på et ok gameplay samt flot grafik. Det har lagt en god bund for TNA iMPACT 2. Nu kan Midway begynde at tænke mere på features end grafikken i fremtiden og derfor har jeg store forventninger til TNA 2, hvor man forhåbentligt ser kampe som King of the Mountain osv.

En ting som mangler er våben. Hvor er stigerne, bordene osv.? Desuden virker det meget underligt at stolene bare ligger på gulvet og ikke er under ringen.

Der er så selvfølgelig spørgsmålet: Er spillet 500 kroner værd? I mine øjne nej, så vent til spillet falder til 300-400 kroner, eller køb det i udlandet hvor det allerede nu koster den pris. Men hvis du er stor fan af TNA, ja så er spillet et must.

Samlet Score 7/10

Dette var den første lille anmeldelse som jeg har fået skrevet. Der vil komme flere anmeldelser når jeg får et nyt spil. Dog vil jeg fremover skrive dem så de er henvendt til alle.

11-04-2008 - 14:34

Im Back!

For 9 måneder siden solgte jeg min Xbox 360 for at købe en Playstation 3. Noget som jeg ikke fortrød, men lige siden den dag har jeg savnet min Xbox 360.Derfor valgte jeg i dag at gå ud og købe en Xbox 360 Premium igen så jeg nu ejer både en Xbox 360 og en PS3.

Jamen hvorfor eje begge? Ja, det er jo fordi at der findes fordele ved begge maskiner og så på grund af alle de mange eksklusive titler. Xbox har jo f.eks. Halo, Forza osv. mens PS3 har GT og MGS.

Så dermed er jeg tilbage på Xbox-scenen, men har nu et problem. Jeg har kun fulgt halvt med i tingenes udvikling inden for Xbox 360 siden jeg mistede min egen. Så derfor har jeg brug for din hjælp!

Hvilke spil kan anbefales?
Noget tilbehør som er et must?
Hvilke spil er der at se frem til?

Du må meget gerne skrive en kommentar med din mening på mine 3 spørgsmål.

På forhånd tak for hjælpen.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
24-01-2008 - 22:45

Så ankom den endelig

I dag kunne jeg så endelig hente min nye bærbare computer på det lokale posthus.

Selvom Zepto havde skrevet til mig at den ført ville udkomme den 29, altså på tirsdag.

Men allerede i går ankom den, men da jeg ikke var hjemme var jeg nød til at vente til i dag.

Første indtryk:
En utrolig pæn computer, som med det samme oser af power. Kabinettet virker af utrolig god kvalitet, og der er ingen steder hvor den virker svag.

First run:
Da jeg havde valgt at bestille uden Windows var det nummer 1 på listen over ting som skulle ordnes. En lynhurtig installation af Windows Vista Home Premium, ja det tog vel omkring 15-20 minutter fra skiven kom i til det var installeret og var klart til at installere drivere.

Jeg smed så den medfølgende cd i, men blev med det samme skuffet. Samtlige drivere var meget forældede. Regnede selvfølgelig ikke med at det var de nyeste nye, men alligevel. Det værste var dog nok at der var 2 af dem som ikke kunne installeres og så var jeg nød til at hente dem over nettet. Det drejede sig om Grafikken og Bluetooth.

Efter at alle driverne var inde ville jeg opdatere Vista med Windows Update. Denne del tog længere tid end selve installationen. Der var hele 62 opdateringer under kategorien vigtige.

Andet:
Jeg havde hørt på forhånd at maskinen havde problemer med at den nemt kunne overophede, men det er bestemt ikke sandheden. Den bliver ikke ret varm.

Larm er der intet af. Den er godt nok stille. Eneste ting som siger til er dvd-brænderen, men det er jo sådan i utroligt mange bærbare computere.

Tastaturet er utroligt rart at trykke på. Lige som jeg helst ville have det.

Alt i alt er jeg mere end tilfreds med købet af min nye bærbare pc.

Så er der måske nogen som tænker at der må da være et eller andet galt med den. Men nej, det er der ikke hvis vi ser bort fra driverne.Info om den bærbare:
Zepto Znote 6625WD
    * Intel® Santa Rosa/Centrino™ Duo III teknologi
    * Intel® 965PM / ICH8-M Chipset
    * 15,4" WSXGA+ Crystal Clear skærm 1680x1050
    * nVidia Geforce 8600M GT 512MB grafikkort
    * 2.40GHz Intel® Core™2 Duo T8300 - 3MB
    * 2GB (2x1024) DDR2 PC6400 - 800MHZ 
    * 120GB 7200omdr. SATA  
    * 4 x USB 2.0 porte, 1 x Firewire, 1 x VGA udgang
    * Lyd ind- og udgang , 1 x TV-Out, 1 x Express Card 34/54
    * Indbygget 3i1 kortlæser, Indbygget Bluetooth  
    * Intel® PRO/Wireless 4965AGN 300Mbit
    * 1000 Mbit netværk, 56K mod, indb. mikr.
    * 355mm x 262mm x 27mm, 2.7 kg m/bat.

Prisen lå på blot 9K da den er på tilbud i øjeblikket.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
14-01-2008 - 12:23

Bærbar på vej

Jeg har længe gået og overvejet at købe en bærbar i stedet for min desktop pc, men har aldrig fået gjort alvor at det.

Men i går blev det hele anderledes da telefonen ringede. I røret var en som ville købe min desktop pc og så slog jeg til.

I min desktop var der følgende:
- Intel Pentium D 3,4 Ghz
- 2 x 1 gb DDR2
- 1 x 256 GB, Sata2, 7200 rpm.
- 1 x 120 GB. IDE, 7200 rpm.
- XpertVision Geforce 7900 GT 512 MB DDR3 Ram
- DVD-Brænder
- 600W Zalman ZM600-HP ATX2
- ASUS Silent-Square CPU Køler

Skærm:
- Samsung syncmaster 76E 17" CRT

Den blev solgt for 5500 kroner. Men så kom der jo et problem, lige pludselig stod jeg uden en computer og det går jo ikke. Så på en gammel dårlig bærbar røg jeg på nettet og søgte rundt.

En næsten umulig opgave at finde den perfekte bærbar, når jeg vidste hvilke dele jeg ville have i, men til lave penge.

Men så faldt Jeg over en Zepto Znote 6625WD da den pt er sat 2700 kroner ned, hvilket ville sige en klasse pc til forholdsvis billige penge.

Efter at have læst 6-7 anmeldelser af den rundt omkring besluttede jeg mig for at købe den da den bliver rost overalt.

Jeg endte med følgende specs:
    * Intel® Santa Rosa/Centrino™ Duo III teknologi
    * Intel® 965PM / ICH8-M Chipset
    * 15,4" WSXGA+ Crystal Clear skærm 1680x1050
    * nVidia Geforce 8600M GT 512MB grafikkort
    * 2.40GHz Intel® Core™2 Duo T8300 - 3MB
    * 2GB (2x1024) DDR2 PC6400 - 800MHZ 
    * 120GB 7200omdr. SATA  
    * 4 x USB 2.0 porte, 1 x Firewire, 1 x VGA udgang
    * Lyd ind- og udgang , 1 x TV-Out, 1 x Express Card 34/54
    * Indbygget 3i1 kortlæser, Indbygget Bluetooth  
    * Intel® PRO/Wireless 4965AGN 300Mbit
    * 1000 Mbit netværk, 56K mod, indb. mikr.
    * 355mm x 262mm x 27mm, 2.7 kg m/bat.

Med en pris på lige under 9K så kan det da ikke gå helt galt, og jeg er mere end godt tilfreds med købet. Dog forventer Zepto først at jeg vil modtage pcen den 29. Januar.

Så der er ventetid på ca. 2 uger, og det må jeg jo se om jeg kan overleve.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
10-01-2008 - 10:56

Dualshock 3

Jeg vil lige starte med at fortælle at den er skrevet for 1-2 måneder siden. Jeg har ikke først lige fået controlleren for nyligt.

Da Sony udsendte deres Playstation 3, var der mange som var utilfredse med at der ikke var rumble i controlleren. Deres undskyldning var at det ville genere den nye tilt funktion. Men den sande undskyldning var at de var blevet sagsøgt af firmaet, som havde udviklet deres rumble, og dermed måtte de blive nød til at tage den del ud.

Under den store spillemesse i Tokyo annoncerede Sony så deres nye controller, Dualshock 3 skulle være navnet og den ville indeholde rumble, på samme tid som med tilt funktionen. Men hvad med deres undskyldning fra tidligere? Lige pludselig kunne controlleren godt indeholde begge dele. Grunden til det var at Sony havde sluttet fred med firmaet bag rumble funktionen, og dermed kunne de igen komme den i controlleren.

Klokken var 14, og det ringede på døren. Udenfor stod der et postbud med en pakke til mig. Da jeg åbnede pakken blev jeg positivt overrasket, for inden i lå den meget savnede Dualshock 3 controller, som udkom i Japan den 11. november. Den havde nu også fundet sin vej til Danmark hvor jeg nu er en af de få heldige som ejer en Dualshock 3 controller.Første Øjekast:
Ved første øjekast ligner den fuldstændigt den gamle Sixaxis controller hvis man lige ser bort fra at der står Dualshock 3 på den, men de er slet ikke ens. Lige så snart man tager den ud af pakken og holder den i hånden kan man mærke forskel.

Vægt:
Jeg startede med at finde vægten frem, for har hørt at den skulle være tungere end den gamle. Det skulle da selvfølgelig undersøges. Vægten fortalte mig at Sixaxis controlleren vejer 135 g, mens den nye Dualshock 3 vejer 190 g. Det er altså sandt at den vejer mere, dog ikke mere end 55 g. Det lyder ikke som meget, men når man sidder med den i hånden er der kæmpe forskel. Det føles lige pludselig, som en controller, og ikke bare et eller andet stykke plastik, med lidt knapper på.First Run:
Efter den konstatering var det tid til at sætte den til. Da der ikke var strøm på den skulle jeg lige sætte USB kablet i controlleren, og så virkede det upåklageligt. Den virker som ventet helt uden problemer med en dansk Playstation selvom den er importeret. Den skulle ikke installeres eller noget, det virkede bare med det samme.
Jeg var selvfølgelig nød til at tjekke rumble funktionen ud, da det er derfor at jeg har købt controlleren, men her kom der et lille problem. Der findes ikke ret mange PS3 spil, som understøtter rumble. Dermed måtte jeg kigge mine spil i gennem og der fandt jeg Tekken 5, som jeg downloadede for noget tid siden fra PS Store. Med det samme blev rumble funktionen sat i gang, og det føles som om at jeg lige har fået en anden konsol, da der er kæmpe forskel i oplevelsen.Design:
Alle knapperne er lavet en smule om, på en meget positiv måde. De føles meget bedre at bruge. Alle knapper på nær L2 og R2 er lavet, så de er en smule hårdere at trykke på. L2 og R2 er lavet en del om, på den gamle Sixaxis føltes de, som om at det bare var 2 fjedre, som man trykkede på. På Dualshock 3 er det nærmere knapper. Plastikken som controlleren er lavet af er også anderledes end tidligere. På Sixaxis var det en helt glat overflade, mens det på Dualshock 3 er blevet noget mere ru at røre ved.

De 2 analoge knapper er også blevet ændret. De er blevet en smule mere flade og en smule mere ru. De er blevet lettere at flytte rundt med og det virker faktisk som om at man har mere styr på sin person/bil/hvad man nu spiller.Konklusion:
Hvis jeg kort skulle lave en konklusion, så kan jeg sige at jer som endnu ikke har fået en Dualshock 3 controller, i går glip af meget. Jeg kunne ikke drømme om at bruge min Sixaxis controller igen. Dualshock 3 er så meget bedre, at det ikke er til at fatte. Hvis du lige skulle stå med 500 kroner i overskud og ikke ved hvad de skal bruges på, så importer selv en Dualshock 3 controller i stedet for at vente til foråret når den kommer til Danmark. I vil ikke fortryde det.

Eneste minus jeg kan finde ved den er at man ikke får noget oplader kabel med i pakken, dog ser jeg det som et meget lille problem da jeg alligevel aldrig får brug for at oplade 2 controllere på samme tid. Desuden fulgte der heller ikke noget kabel med til en ny Sixaxis controller.

Samlet Karakter:
* * * * * 5 ud af 6 stjerner.

Hvis der er nogen spørgsmål så spørg løs, og efterlad meget gerne en kommentar så jeg kan forbedre min blog. Derudover må du også meget gerne komme med idéer til fremtidige blogs.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her