WikzoDK's blog
18-06-2007 - 14:54

Hej, hej alle sammen

Hej

Dette er min første indlæg i denne blog; måske endda det eneste.
Sagen er den, at jeg allerede ejer en blog på Blogger, som jeg har skrevet på i omkring halvandet år. Hvis du har lyst til at følge med, kan du klikke dig ind på den her:
LTWW's blog!! Ò_Ó.

Nå, men jeg har længe gået og overvejet at spendere de omkring 2700 kr på en Xbox 360 Premium. For et par dage siden besluttede jeg mig for at undersøge sagen nærmere, og derfor oprettede jeg en bruger herinde. Jeg smuttede ind på forummet og skrev: "Jeg overvejer at købe en Xbox 360". Kort tid efter bugnede det med svar, som stort set siger: "Køb den, den er rigtig god!". Lige nu er jeg meget tæt på at købe den, skønt jeg allerede ejer en Nintendo Wii. Mit eneste problem er økonomien; jeg har præcist 2700 kr på min bankkonto, og jeg skal jo også gerne have et spil eller to med til maskinen, hvis/når jeg køber den. På nuværende tidspunkt overvejer jeg Lost Planet, Call of Duty 3, Ghost Recon Advance Warfighter 3 og Table Tennis. Til august skal jeg hvert fald have BioShock; dét' sikkert.

Heldigvis har jeg snart fødselsdag, den 17. juli, hvor jeg regner med at få nogle pengegaver. Desuden har jeg et par Wii- og NDS-titler, jeg kan bytte til 360-spil i for eksempel EB Games eller GAME.

Nå, men her til slut vil jeg gerne lige rose denne side. Brugerne herinde virker rigtig flinke, og supporten er mægtig god og hurtig :)

Er Xbox 360 pengene værd?
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her