Viv3ify's blog
08-12-2011 - 22:33

Anmeldelse af det nye Dashboard.

Hej lifers.
I denne blog vil jeg afprøve kræfter med anmeldelser. Jeg anmelder selvfølgeligt kun ting som Xboxlifes skribenter ikke anmelder. Jeg har lagt ud med en anmeldelse af det nye dashboard, som en lille test på at se hvad jeg kan. Kom gerne med kritik da det vil kunne forbedre mine anmeldelser. :)


Det Nye Dashboard ser rigtigt godt ud med det nye "Metro look", og selve menuerne fungerer hurtigt og godt.
Desværre er den nye marketplace en del vanskeligere at finde rundt i, nu da retail titler og XBLA titler er blandet sammen. Udover det så virker den nye marketplace særdeles godt, og den er blevet markant lettere at navigere rundt i med kinect.
Derudover var vi jo blevet lovet en masse apps. Desværre er ingen af dem tilgængelige i Danmark endnu, udover Twitter, Facebook og Video Kinect. (Selvfølgeligt kun tilgængelige for kinect ejere) Dog skulle der i løbet af December udkomme 2 apps på det danske app market, Daily motion og Muzu.tv. Youtube appen skal vi dog først forvente i Danmark senere i år 2012. Bing xbox search service er dog en af de bedste ting der er kommet med den nye update, da du kan søge efter både spil og film i samme søge felt. Dette giver en et godt overblik over det du leder efter hurtigt. Det nye cloud save system virker også utroligt godt. En af mine venner, som også var beta tester, og jeg afprøvede mulighederne med det nye cloud system. Jeg tog alle de save games han havde, fra de spil han havde spillet her nede og uploadede dem til cloud servicen fra hans konto. (han havde oprettet sin konto hos mig) Derefter recoverede han profilen hos sig selv, og tog alle sine save games ned på sin egen xbox. Dette er en virkeligt god service fra Ms og den trækker en del op, hvor nogle af de andre ting trækker ned. Udover alt dette, så vil det nye metro look, jo spille rigtigt godt sammen med både windows 8, windows mobiler og tablets. Det giver øget tilgængelighed senere hen hvis man som mig, er en der holder sig opdateret med de nyste microsoft ting. Alt i alt syntes jeg at det nye dashboard er rigtigt godt. Dog trækker det ned, at der ikke er blevet udgivet nogle apps sammen med realease, og at deres nye marketplace er vanskelig at finde rundt i. Derfor vil jeg give det nye dashboard 8/10. Hvilket er en fremragende score for en dashboard opdatering, med et helt nyt look.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her