Vinterbird's blog
29-11-2006 - 22:15

Officielt jul!

I dag blev det officielt jul, min nabo satte hans legendariske julenisse ud foran hans hus, og med det signalerede han, at julen nu var sat igang for alvor. Så i dag er det officielt jul. Picture coming soon!

I andre mere interessante ting, så er mit interview med Rare omkring Viva Pinata kommet op (http://www.xboxlife.dk/artikler/26/En-snak-med-Rare-om-Viva-Pinata.html.html), og det burde i tjekke ud, Rare snakker lidt løst og fast om nogle ting, men de nævner nogle virkelig interessante ting som fremtidig co-op til spillet, og nåre ja, Mr. Pants finder måske vej til Live Arcade en dag.

Er også blevet færdig med anmeldelsen af Tony Hawk 8, som burde være på vej til forsiden inden længe, uden at afsløre for meget, så er det uden tvivl, det bedste Tony Hawk spil siden THPS3. 

Og nu er jeg så rykket videre til Yakuza på Playstation 2, hvilket jeg er ret imponeret over, historien virker ganske god, men gameplayet er lidt meh. Men se frem til anmeldelsen på Console.dk i fremtiden. 

21-11-2006 - 22:07

Tony Hawks Project 8 og ldit andet

Så fik jeg endelig fingrene i anmelder udgaven af Tony Hawks Project 8, og jeghar knap så meget tid lige nu, så her kommer nogle hurtige impressions efter nogle timers spil.

 It's awesome!

 Det er definitivt det bedste Tony Hawk siden 3'eren, alting fungerer, det er vanvittigt underholdende, og så kreativt. Bedste Tony i meget meget lang tid.

Jeg kommer med lidt mere dybdegående impressions i morgen når jeg har lidt mere tid, og mindre lyst til at sove.

 

Nåre ja, Viva Pinata interview er lige om hjørnet, enjoy!