Vinterbird's blog
28-10-2006 - 18:50

Nintendo og deres komplette mangel på marketing

Jeg fatter det ikke. Nintendo sidder med hvad der formentlig bliver Game of The Year, jeg snakker selvfølgelig om The Twilight Princess, som udkommer om mindre end en måned i US og Japan, og til december her i EU.

 

Men hvad fanden sker der? Intet, det er svaret, hvor er alle de fede trailers? Hvor er alt det der skulle blæse mig omkuld, og få mig til at savle ukontrolleret? Hvor er det Nintendo? Hvor fanden er min super cinematiske trailer til Twilight Princess, med kæmpe episke orkester musik? Hvor er det Nintendo?!

 

Alt imens kigger jeg over på den anden side af hegnet og hvad ser jeg? Den ene mere imponerende end den trailer til Gears of War. Det er helt uhyggeligt at se forskellen på marketingen i de to lejrer.

Microsoft bruger gerne tid og penge på at lave nogle virkelig lækre trailers til Gears som får os alle til at savle og virkelig ville ønske vi havde spillet. Men hvad får vi fra Nintendo? Absolut intet. Vi har ikke fået en eneste trailer siden E3, og det er ved at være meget meget lang tid siden Nintendo.

Men ak ja, så må jeg bare se en Gears trailer til, så ventetiden kan blive forsødet indtil Twilight Princess kommer.

 

share.xboxlife.dk

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her