Vinterbird's blog
28-08-2008 - 08:52

Tre ting jeg ikke kan forstå ikke er sket.

Her er tre ting jeg simpelthen ikke kan forstå ikke er sket endnu:

1.    Space Invaders Extreme på XBLA/PSN – Hvorfor pokker er dette ikke sket endnu? Det virker som den største no brainer jeg endnu har set. Med den enorme succes Pacman C.E. og Galaga Legions nyder af, så virker det ekstremt underligt ikke at smide det fantastiske Space Invaders Extrene ud.

2.    Battlefield Heroes på konsollerne – Seriøst XBLA og PSN. 400 MS points og voila. Instant succes. Fokussen på PC platformen er at give spilleren spillet gratis og så ellers leve af microtransactions, og den ide kunne nemt plottes over til konsollerne. Hvis de så bare lader mig bruge den samme profil (og dermed karakter) på tværs af alle platforme, så ville det være et hole-in-one.

3.    Sam & Max på WiiWare – Telltale udgiver Strong Bad en gang om måneden på WiiWare, så hvorfor pokker ikke udgive Sam & Max en gang om måneden også? Det virker da som spildt potentiale. Specielt når de allerede har motoren oppe og køre med udgivelsen af Season 1 på retail her i næste måned.

Der er sikkert nogle gode forretnings og legale grunde til det ikke er sket. Men i min lille verden kan jeg simpelthen ikke begribe hvorfor de ting ikke er blevet realiseret endnu.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.