Vinterbird's blog
20-12-2006 - 10:33

Singleplayer... Fokus på det for fanden!

Juleferien er lige om hjørnet, og jeg savner et godt singleplayerspil.

Alt alt ALT for mange udviklere i dag, fokusere på at levere intense online kampe. Men hvad med os som hellere vil have en god historie, og en god grund til at spille spillet?

Javist, Gears er super underholdende online og i co-op, men historien er grusomt elendig, og den når slet ikke op på siden af spil som Fahrenheit eller Dreamfall. Jeg savner et godt singleplayerspil.

Men hvorfor er det folk skal fokusere så meget på multiplayer? Multiplayer er funky ja, og online giver en helt ny dimension. Men det var ikke det der gjorde Halo til et godt spil. Det var gameplayet, historien og hele universet. Det samme med nogle af de bedste historie spil som Half Life 2, Fahrenheit og Kingdom Hearts. De behøvede ikke nogen stor multiplayerdel, for de fokuserede på at levere en fantastisk historie, som imponerede og gav mig mere lyst til at spille spillet.

Og når jeg kigger på release her i den nærmeste fremtid, så er der ikke meget med singleplayer potentiale. Jo Lost Planet kan måske overraske, men ellers er der ikke så meget andet indtil Final Fantasy lander engang om lang tid.

Men ak ja. Er singleplayer mon ved at dø? Det ville ihvertfald være sørgeligt.

Og så husk at spille Fahrenheit hvis i finder det, det er et simpelthen fantastisk spil!

 

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.