Vinterbird's blog
10-04-2008 - 09:01

Print er død

Print er død.

Eller rettere sagt; døende. I går lukkede Games for Windows Magazine (tidligere kendt som Computer Gaming World), efter 27 år i branchen. Hvis vi ser bort fra de økonomiske problemer Ziff Davis Media Group er i. Så er print et døende dyr.

Online mediet bliver mere og mere en integral del af vores hverdag, og med det. Så forsvinder grunden til at læse i printmagasiner. For hvorfor vente med at få nyhederne og anmeldelser en gang om måneden. Når man i stedet kan gå ind på en hvilken som helst spilorienteret hjemmeside, og få det seneste indenfor industrien på splitsekunder.

Print har de sidste år overlevet på at kunne have bedre og dybdegående artikler. Og frem for alt, eksklusive artikler. Men det kan ikke blive ved med at gå sådan. Online mediet banker på døren, og en ny måde at få information er her. Desværre så betyder det, at print mediet må på hugge blokken. Gamere vil have tingene nu og her, og det kan de få på nettet. Ikke på GFW.

Det er selvfølgelig sørgeligt at se folk, og ikke mindst en så gammel kriger som GFW forlader arenaen. Men som Jeff Green også påpegede. Så er det en ny start. Muligheden for at fokusere mere på online mediet, og lave dækning den vej.

Men det hele koger ned til min egen lille dommedags forudsigelse. >PcPlayer, Gamereactor, Play og alle de andre vil ikke være her om 2 år. Online mediet er på vej, og det kan ikke stoppes.

Til Jeff Green, Shawn Elliot, Ryan Scott og Shawn Melloy. Tak for en masse god underholdning, og jeg håber at de kan bidrage med en masse gode artikler til Ziff Davis Media Group. Selv uden GFW.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.