Vinterbird's blog
03-12-2007 - 18:21

Xbox i 08

Nu er det snart nytårstid, og så skal vi til at se fremad til alt hvad vi kan forvente os fra Microsoft.

Men hvad kan vi forvente os? Microsoft har jo været enormt stille omkring næste år, vi har ikke set meget bortset fra Too Human, og betyder det at Microsoft ikke har flere skud i pistolen? Tværtimod, jeg tror vi kan forvente os at 2008, bliver året hvor Microsoft vil markere sig en gang for alle, og vise os hvad maskinen virkelig er i stand til.

Ninja Gaiden 2
Mass Effect 2
Gears of War 2
Too Human
Fable 2
Halo Wars
Lost Odyssey
Alan Wake
Banjo & Kazooie 3
Viva Pinata 2

Og før du poster noget om Viva 2, Gears 2 eller Mass Effect 2, så lad forklaringen komme her:

Til jul 2008, vil det være to år siden Gears udkom, hvilket har givet Epic mere end rigeligt tid til at strikke en efterfølger sammen, og siden serien er en trilogi der formentlig skal gøres færdig på Xbox 360, så betyder det, at der skal til og komme fart på hos Microsoft.

Det samme kan siges om Mas Effect. Bioware har udtalt at trilogien bliver færdig på 360, og arbejdet på Mass Effect 2 er allerede i fuld gang, så jeg forventer kraftigt at vi spiller dette i

løbet af efteråret næste år. Om vi så også kan nå at se Too Human 2 som også er godt igang er dog uvist, og det vil måske være for tidligt at sende Too Human og efterfølgeren ud i samme år.


Viva Pinata 2 eller endnu et spin off spil er rimelig sandsynligt da Microsoft skal appellerer til det yngre marked endnu engang, og Rare er igang med meget mere end blot Banjo 3, så vi kan forvente at se mindst et til Rare spil i år (annonceret eller udgivet ved jeg ikke).

Selvfølgelig er dette ikke alt hvad Microsoft har på plakaten. Jeg forventer at vi kommer til at se et par hidtil ukendte projekter blive annonceret i starten af året (formentlig på GDC), som vil blive udgivet hen imod slutningen af året af Microsoft Game Studios, og det bliver med mindst en ny IP og forhåbentlig en genoplivning af MechWarrior serien.

Men Microsoft har meget mere end blot de almindelige 360 spil i tankerne. Xbox Live Arcade kan næste år gå hen og blive stedet hvor kreativitet virkelig kommer til at boble med en masse nye og interessante indie titler. Næste år kommer vi til at se udgivelsen af en masse nye og originale XBLA spil, som bl.a. vil indebære de første Arcade titler fra XNA land, vinderen af Unlock Xbox konkurrencen og et par større spil som Darwinia og et 2D platformer der låner lige dele Mario og Prince of Persia.

Vi troede at det blev i år at det helt store eksplosion skulle ske af spil. Men sådan som det ser ud nu, så bliver 2008, året hvor vi gamere bliver mere forkælede end nogensinde før.

Og det er ikke kun i kraft af alle de overnævnte titler, vi kommer også til at se en masse lækre multiplatformsspil som Grand Theft Auto IV, Devil May Cry 4, Frontlines, Sabotage, Prototype og en masse andet godt. 2008 skal nok blive sjovt og meget dyrt.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.