Vinterbird's blog
14-12-2006 - 10:22

Faceplate og Red Steel

I går ville jeg holde en lille pause fra alle mine anmelder spil, så jeg smedmit uåbnede Gears i min Xbox, og spillede lidt igen, efter jeg skrev anmeldelsen for et godt stykke tid siden.

Men endnu vigtigere end at spille Gears (hvilket stadig er fantastisk godt), så har jeg fået min Gears of War faceplate, Collectors Edition people!

Den er sååååh smuk.

Men udover at savle over min faceplate, så har jeg spillet Red Steel de sidste par dage, og lad det være sagt. Do. Not. Buy. This. Game. Wii er som bygget til FPS spil, men hvorfor kan udviklerne ikke fatte at de skal gøre som på PC? Det skal ikke være fucking drej controlleren helt ud til højre for at dreje billedet til højre. WTF! Det virker ikke! Hvordan kan Ubisoft på nogen måde tro at det er en brugbar styringsmåde.. Ah well, jeg håber Red Steel 2 bliver bedre.

I går fik jeg også skrevet et lille preview af Age of Conan som blev annonceret til 360 tidligere på ugen, og jeg så spillet for nogle uger siden, og det ser faktisk ud til at Funcom har fat i den lange ende denne gang.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.