Vinterbird's blog
21-08-2007 - 23:52

Dag 0 – LeipzigGames Convention

Liiiiive fra Tyskland!


Vi er ankommet, og har nu trodset motorvej og tog for at ankomme i Leipzig. Vores program er godt og grundigt pakket, og jeg starter hårdt ud fra om morgenen at besøge Bethesda, hvor jeg skal tage et kig på Fallout 3, og i morgen tidlig, kan vi også offentliggøre vores preview af Kane & Lynch: Dead Men, som vi fik et kig på for en uges tid siden.

Men selvom messen ikke starter før i morgen, så kan man tydeligt mærke der er en vis energi på hotellet. Vi er en del journalister her, og der er en masse spænding, og ikke mindst visken og tisken i krogene om hvad vi kan forvente os i morgen.

 

Sony skulle eftersignende have ”fyrværkeri” klar til os, og der vil være et nyt spil dernede, som vi kender til. Men det er ikke just fyrværkeri. Nintendo har været ekstremt stille omkring Games Convention, så jeg håber lidt på at de har en overraskelse eller to dernede, forhåbentlig Mario Kart Wii og Wii Fit.

Og nu mangler vi kun den sidste af flokken. Nemlig Microsoft. Ud fra hvad vi har hørt, så har de valgt at nedprioritere messen i år, hvilket betyder at Sonys stand er dobbelt så stor som den Microsoft har på messen, og det betyder også at Microsoft ikke har alverden at vise frem. Dog er der et enkelt spil dernede, som jeg personligt ser meget frem til.

Det er underligt at se Microsoft nedprioritere GC, specielt fordi Sony i år virkelig går efter struben, med en imponerende stor stand, og mulighed for at spille alle årets store PS3 titler som Uncharted, Ratchet, SingStar, WarHawk og Wipeout HD.

Sony står virkelig i en position at imponere offentligheden, og bevise at Playstation 3 er mere end blot Final Fantasy og Resistance. Et spil som Uncharted, får i hvert fald mig til kraftigt at overveje om jeg ikke burde finde plads til en Playstation3 derhjemme.

Og derfor er det enormt underligt at se Microsoft, overhovedet ikke fokusere på GC i år. Der vil være journalister fra hele Europa, og andre verdensdele. Der vil være et uhyggeligt antal besøgende på selve messen, og disse mennesker vil opleve en Microsoft stand hvor Forza 2 er det mest prominente, og Sony med en uhyggelig stærk line-up, så kan det betyde at Sony kan vinde en masse nye fans i løbet af de næste dage.

Jeg kan i hvert fald mærke på mig selv, at jeg er langt mere interesseret i Sony end hvad Microsoft har at byde på i år. Og det er en stor skuffelse når det spil jeg ser mest frem til at spille på 360 i morgen er Rock Band og Devil May Cry 4. Ingen af de spil er 1st party, og det er skuffende at se Microsoft stille og roligt gemme Halo 3 væk, og lade som om det ikke eksistere, mens Bungie har officielt annonceret at de vil lave en live demonstration af spillet for offentligheden i en iMax biograf i USA.

 

 

Men nu er det vist nok for i dag. Klokken er mange, og vi ankom til hotellet klokken 21:37, hvilket betyder at palnatoke og Bechmann vinder henholdsvis et styk Frogger og et styk Timepilot. Koderne skulle være på vej til jer i dette øjeblik over PB.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.