Vinterbird's blog
19-08-2007 - 16:40

Pre-GC: Almost there

Nu sker det snart. Games Convention 2007.

I år bliver så meget større end hvad vi oplevede sidste år, og der bliver en masse interessante spil at spille, selv for offentligheden som kommer til at ligge hånd på Uncharted (PS3), Ratchet & Clank Future (PS3) og en masse andre interessante titler.
Der vil også være de første fremvisninger af Devil Mary Cry 4 på Xbox 360, Pro Evolution Soccer 08. Og så vil selveste Hideo Kojima ankomme til Leipzig, og fremvise en helt ny trailer til Metal Gear Solid 4 (tyske ESRB siger det også kommer til PC, så det skal nok blive interessant hvis det er sandt).

Men hvad offentligheden ikke kommer til at se, er spil som Fallout 3, Wipeout HD og lidt andre ting som redaktionen skal se på.

Nintendo vil selvfølgelig også være på messen, men de har ikke sagt så meget om hvad vi kan forvente fra dem i år, hvilket nok betyder vi får endnu et par overraskelser igen i år, ligesom sidste år hvor de fremviste Mario Strikers Charged og Battalion Wars 2.


Men det mere interessante ved GC07 er faktisk, at dette er ligesom E3 var. Der er en masse mennesker der ikke burde være der, og så er der en masse larm. Så det er reeltset E3 om igen. Men hvorfor er det her så show så ikke gået nedenom og hjem ligesom vores elskede E3?

Fordi dette er måden man laver et show på. GC07 er inddelt i to sektioner. Der er det store larmende område hvor de fleste af spillene er, og hvor pressen og offentligheden kan gå rundt som de vil. Og så er der Business Center, hvor pressen og de forskellige udgivere kan være i rolige og afslappede omgivelser, hvor der ikke er larm eller noget.

Hvorfor kunne E3 ikke gøre sådan? Det fungerer og alle er glade. Offentligheden kommer ind, og der er et dedikeret rum til pressen hvor vi kan arbejde i fred og ro, og se spillene i et miljø uden skrigende 14 årige møgunger som skal forstyrre ens fremvisning af Assassins Creed....

Men når det hele går løs på onsdag, så er der en liste af spil som jeg bare skal se, som ikke er en del af mit program:

- StarCraft 2

- World of WarCraft: Wrath of the Lich King (spiller det ikke mere, men mine venner hader mig for jeg skal spille det).

- Uncharted

- Ratchet & Clank

- The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Og hvad jeg ellers finder interessant.

Jeg vil ihvertfald blogge om alt hvad jeg finder dernede, og så bliver der selvfølgelig også en mindre hær af previews og videoer som vi smækker op på siden af løbet af den næste uge.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.