Vinterbird's blog
06-12-2006 - 21:18

I want my Zelda playing device!

Hvor er det frustrerende at vide, at min redaktør sidder med hans Wii lige nu. Jeg fordømmer samtlige fragtmænd på Djursland. Jeg kunne have spillet Zelda lige nu. Dybt suk.

 Men istedet for at spille Zelda, så fik jeg sagt dom over Phantasy Star Universe, og det lad det være sagt. Det er den laveste karakter jeg endnu har givet et spil. Og efter anmeldelsen var færdig, så tænkte jeg, at nu har jeg ikke brug for at have mit abonement mere (der er nemlig ingen gratis prøveperiode - wtf Sega?), og efter at have kigget lidt rundt i menuerne, uden at kunne finde en "cancel subscribtion" mulighed, måtte jeg ty til Segas hjemmeside, og her mødte jeg et forfærdeligt syn.

Sega har ikke gidet at integrere muligheden for at stoppe ens abonement over Live. Næææh nej, man skal ringe til Xbox Support Service, og der afmelder ens abonement. Helt ærligt, hvad fanden sker der? Det er det mest kluntede jeg endnu har set i noget spil, det er udover alle grænser dårligt spil design fra Sega. Tsk.

Men jeg spiller nok PSU's singleplayerdel igennem, der er trods alt nogle nemme achivements at hente.

Og så har jeg fået ryddet min kalender, for i morgen står den på Twilight Princess, og det gør den indtil jeg ser rulletekster. Det bliver non-stop marathon.

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.