Vinterbird's blog
14-04-2007 - 15:34

Luke Smith forlader 1up

En af de mest karismatiske, og blandt de 50 mest indflydelsesrige journalister i industrien forlader nu 1up.

Luke Smith, News Editor hos 1up.com vil den 27. april forlade siden, dette blev afsløret i gårsdagens episode af The 1up Show, og det var en grusom ting at vågne op til i morges.

Luke Smith har for mig været en mindre gud. Han har angrebet spil-journalistik på en helt ny måde, og vist hvordan journalistik skal gøres. Han har været en stor inspiration for mig, og det er et stort tab for hele industrien at han nu vil forlade den journalistiske verden.

Jeg havde den fornøjelse at løbe ind i ham under Leipzig Games Convention 2006, hvor han bandede og svovlede, så det blev ikke til andet end et hej og et velkommen til Europa. Og nu får jeg nok ikke muligheden for at få en ordentlig samtale med ham, om evolutionen af spiljournalistik og Halo.

Men Luke Smith har i mine øjne været en fantastisk journalist, han var et af mine idoler indenfor industrien, han har fået mig til at se spil på en ny måde, og angribe journalistik anderledes end før. Luke Smith var mere end blot end journalist, han var en revolution.The myth. The man. The Legend.


To Luke Smith!

Og alle bør høre 1up Yours i næste uge, som vil være Luke's sidste optræden på podcasten.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.