Vestergaard's blog
25-01-2013 - 17:26

Dørklokke-prædikanterne

I går morges var jeg hjemme, da jeg desværre har en sygeuge. Det er der jo ikke så meget at gøre ved, men i det mindste har det været godt for min gamerscore og completion%.
Jeg kunne høre at der var nogen der gik op af havegangen, og det var alt for tidligt til at kæresten allerede kunne have fri, så jeg spekulerede på, om det var posten der ville komme og aflevere en pakke, men den idé slog jeg også ud af hovedet, da vi ikke har bestilt noget for nyligt. Jeg går ud til døren og venter på at personen  ringer på døren. Der bliver ringet på og jeg venter lige nogle få sekunder,  så det ikke virker som om jeg stod og ventede på dem (ja, ja, det er lidt åndssvagt). Jeg åbner døren og der står to damer på mit trappetrin. De ser ganske normale ud og jeg tænker på om jeg er gået glip af meddelelsen om at der er en landsdækkende indsamling annonceret til torsdag formiddag. 

Det viser sig ikke at være tilfældet, men til gengæld  ville de to damer meget gerne sprede det glade budskab til mig (og nej, jeg snakker ikke om Thomas Helmig). Der går lidt tid før jeg opfatter at det er det de vil, da der bliver lukket en masse ord ud, jeg ikke rigtigt når at få fat i. 

Jeg griber den pamflet hun står og vifter mig om næsen og vender den om, og ganske rigtigt opdager jeg følgende tekst;"this is published by the watchtower organization". Jeg står altså med et par vaskeægte Jehovas vidner på mit trappetrin.  Jeg får fortalt at jeg er bloddonor, da jeg har hørt at det kan afskrække dem fra at forsøge yderligere at overtale, og så lyver jeg ikke engang, da jeg rent faktisk er inde og blive tappet hver tredje måned.

Alpha-prædikanten siger, at "så er jeg jo også interesseret i at redde liv", og først tænker jeg ikke videre over denne sætning og jeg forklarer blot videre for dem, at jeg ikke deler deres holdninger. De forstår og ønsker mig en god dag og jeg ønsker dem en god dag og lukker døren.

Det er først i dag, at jeg tænker videre over hendes sætning. Min tolkning er, at hun sagde "også", da hendes overbevisning er, at hun redder sjæle, når hun får overbevist personer om sine budskaber,  og dermed redder deres evige liv i himlen.

Hvordan tolker I det og har I for nyligt haft prædikanter på jeres dørtrin?

Nu er jeg efterhånden blevet opsøgt af nogle af "Vidnerne"  6 gange.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.