valronn's blog
26-01-2007 - 23:05

Wii vs. 360 vs. PS3

Jeg elsker bare at følge med i spillet som er i gang om markedsandele på konsol marked.

Derfor vil jeg prøve og opstille lidt stærke og svage sider for hver af de tre maskiner, skriv endelig om i er enige eller ej:) Det er ikke videre gennemtænkt, så der mangler nok en del punkter, but here goes:

Nintendo

Stærke
- Den helt nye wii kontroller
- Deres stærke "brands" Især Mario og Zelda
- Billig maskine
- Deres design og nye styringsmuligheder appellere til en stor målgruppe
- De er ikke længere i så hård konkurrence med Xbox og PS, de har udvidet marked, til deres fordel.
- Virtual consol

Svage
- Kæmpe mod et barne image
- Mangler støtte fra 3 parts udviklere
- Svagere maskine
- Svag online del
- Forstår ikke at de ikke opdatere deres VC titler:S

Sony

Stærke

- Playstation er et STÆRK brand
- Støtte fra mange udviklere
- HD
- Godt bagkatalog som virker i den nye maskine
- Ny motion i kontroller

Svage
- PS3 er for dyr
- Deres ry har lidt knæk pga. pris og forsinkelse på PS3
- Mangler flere killer aps som Halo og Mario
- Flere af deres eksklusive titler er røget til 360

360

Stærke
- Stærk online del
- Støtte fra mange udviklere
- Mange eksklusive titler
- HD
- Fordel af at være den første på marked.

Svage
- Larmer og fejl på mange maskiner (inc. min egen!)
- Ikke lige så stærkt image som Nintendo og Sony
- Det koster penge at spille online
- HD frev ved siden af... det er da for grimt
- Spil bliver kun udgivet på DVD, glæder mig ikke til den dag hvor jeg får et spil på 10 DVD skiver:S

22-01-2007 - 18:56

De 3 spil jeg ser mest frem til!

Der er ingen tvivl om at der kommer rigtig mange fede spil i år og jeg mener virkelig mange! Så jeg har prøvet at samle en liste over de 3 spil jeg ser alle mest frem til at prøve i år. Men inden jeg laver listen, som er basseret på de spil som jeg tror vil komme i år, selvom man jo aldrig kan være helt sikker. Skal det lige siges at det spil jeg glæder mig mest til at spille faktisk er Zelda til Wii, men det er så også fordi jeg stadig ikke har skaffet mig en Wii:)

1. Assassin's Creed

den første trailer har jeg været helt solgt! Det her spil ser bare så fedt ud, elsker hele stilen som er i spillet. Glæder mig til at hoppe rundt mellem de forskellige bygninger og langsomt snige mig ind på mit bytte og bagefter flygte i mængden af munke. Samtidig lyder det alt for spændende at der skulle være fremtidselementer i det, tror det bliver årets helt store overraskelse.

2. Metal Gear Solid 4

Fik gennemført MGS, MGS 2 og Snake Eater sidste år, så har endelig forstået hvorfor folk går så meget op i serien, den er virkelig genial. Elsker de lange klip inde i spillet, de er bare så flotte og binder historien sammen på en rigtig fed måde. Det er nok det tætteste man kommer på at spille en film. Samtidig ser det ud til at Kojima får implementeret PS3's nye controller rigtig fint i spillet.

3. Bioshock/Halo 3/Mario Galaxy/ Alan Wake/Zelda til DS/HL2 episode2

Hehe er dårlig til at bestemme mig, så har bare skrevet en lang række af de spil jeg ellers ser frem til. HL2 episode 2 er muligvis det jeg glæder mig mest til, da det både indholder en udvidelsen til den geniale historie og samtidig indeholder pakken også Portals og Team Fortress som begge ser rigtig spændende ud! (håber min PC kan trække det!).

Bioshock har vist nogle af de flotteste trailere jeg længe har set, så det bliver spændende og spillet kan leve op til den hype der allerede nu er omkring spillet.

Mario giver næsten sig selv:) Det ser ud til at der endelige sker noget innovativt med vores gamle ven, da han bliver sendt ud i rummet. Var ret skuffet over Mario sunshine, så håber virkelig dette kan rette lidt op.

Alan Wake ser også fantastisk ud, og elsker Remedy's gamle spil (Max Payne), desværre ser det ud til vi nok først kommer til at spille det i 2008..

Zelda giver næsten sig selv, var vild med Wind Waker og hele den cel shadede stil. Det er så meget must have til DS!

21-01-2007 - 23:26

Lidt info om personen bag bloggen.

Ja jeg laver lige en blog besked mere i dag. Dette for at kunne fortælle lidt om hvem jeg er (ikke at jeg er specielt interessant^^).

 

Jeg hedder Sebastian og er i skrivende stund 22 år og kommer fra Næstved. Jeg læser HA og er på andet år ud af tre. I fritiden styrketræner jeg, man skal jo holde formen ved lige især nu hvor man er glad for at spille spil:) 

Jeg er her inde af to grunde, dels fordi jeg ejer en Xbox 360 og dels fordi jeg elsker at diskutere spil og holde mig up to date med spil(nyheder). Det sidste lange stykke tid, efter jeg er blevet ældre er det næsten blevet mere spændende at følge med i spil nyheder, konsol krigen osv. end at spille;) Må nok indrømme at jeg mest af alt er Nintendo fan, dette skyldes i høj grad deres evne til at lave fantastiske spil som bare fanger en fuldstændigt. Jeg er især helt vild med Zelda og at jeg stadig ikke har prøvet det nyeste pga. penge mangel (ja SU' en rækker ikke langt) irritere mig enormt. 

 

I vil nok se mig kommentere på konsol krigen i senere blog beskeder, da det er utroligt spændende at følge med i:) 

21-01-2007 - 23:16

Ingen 360 det næste stykke tid...

Jeg er i den situation at min Xbox 360 er gået i stykker og det mens jeg lige har anskaffet mig Gears of War... Det er jo pisse uheldigt, men så alligevel måske ikke helt tosset da jeg samtidig har eksamener i denne måned (ja sådan er det når man er på en videregående udd.). Så det er måske slet ikke så dumt med en lille pause væk fra boksen.. 

Følg Xboxlife her