valronn's blog
22-01-2007 - 18:56

De 3 spil jeg ser mest frem til!

Der er ingen tvivl om at der kommer rigtig mange fede spil i år og jeg mener virkelig mange! Så jeg har prøvet at samle en liste over de 3 spil jeg ser alle mest frem til at prøve i år. Men inden jeg laver listen, som er basseret på de spil som jeg tror vil komme i år, selvom man jo aldrig kan være helt sikker. Skal det lige siges at det spil jeg glæder mig mest til at spille faktisk er Zelda til Wii, men det er så også fordi jeg stadig ikke har skaffet mig en Wii:)

1. Assassin's Creed

den første trailer har jeg været helt solgt! Det her spil ser bare så fedt ud, elsker hele stilen som er i spillet. Glæder mig til at hoppe rundt mellem de forskellige bygninger og langsomt snige mig ind på mit bytte og bagefter flygte i mængden af munke. Samtidig lyder det alt for spændende at der skulle være fremtidselementer i det, tror det bliver årets helt store overraskelse.

2. Metal Gear Solid 4

Fik gennemført MGS, MGS 2 og Snake Eater sidste år, så har endelig forstået hvorfor folk går så meget op i serien, den er virkelig genial. Elsker de lange klip inde i spillet, de er bare så flotte og binder historien sammen på en rigtig fed måde. Det er nok det tætteste man kommer på at spille en film. Samtidig ser det ud til at Kojima får implementeret PS3's nye controller rigtig fint i spillet.

3. Bioshock/Halo 3/Mario Galaxy/ Alan Wake/Zelda til DS/HL2 episode2

Hehe er dårlig til at bestemme mig, så har bare skrevet en lang række af de spil jeg ellers ser frem til. HL2 episode 2 er muligvis det jeg glæder mig mest til, da det både indholder en udvidelsen til den geniale historie og samtidig indeholder pakken også Portals og Team Fortress som begge ser rigtig spændende ud! (håber min PC kan trække det!).

Bioshock har vist nogle af de flotteste trailere jeg længe har set, så det bliver spændende og spillet kan leve op til den hype der allerede nu er omkring spillet.

Mario giver næsten sig selv:) Det ser ud til at der endelige sker noget innovativt med vores gamle ven, da han bliver sendt ud i rummet. Var ret skuffet over Mario sunshine, så håber virkelig dette kan rette lidt op.

Alan Wake ser også fantastisk ud, og elsker Remedy's gamle spil (Max Payne), desværre ser det ud til vi nok først kommer til at spille det i 2008..

Zelda giver næsten sig selv, var vild med Wind Waker og hele den cel shadede stil. Det er så meget must have til DS!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her