Valeur's blog
19-12-2007 - 19:02

Dead rising kan kysse min blege rø...

Jeg staver dårligt og jeg bander konstant så pas på eller kald på din mor hvis du er en af de 90 procent brugere på Xboxlife der er under 14 år..

Okay, så jeg er lidt frustreret over at dead rising kunne være så fedt et spil, uden det er det. Problmet ligger i det at jeg har det med og spille 2-3 timer af gangen, med enten autosave eller en fin lille knap i start menuen, men nope i dead rising skal du gå ud i et kæmpe indkøbs center, for og komme til missionerne, hvilket tager omkring 15 forskellige loads, så når man endelig kommer derud og der er en eller anden indianer der løber rundt og skyder på en, dør mand.. Naturligvis, og er nødt til og starte om igen.

Se, det er slet ikke det store problme, det store problem er at jeg har 5 i liv.. og jeg bliver angrebet af zombier 30 gange for og komme igennem og hen til en mission. Så er der også en flok mother fucking cock sucking fuck faggots der løber rundt ude i gården og køre mig ned med deres bil.. og skyder på mig.. og slår mig ned med et bat.. Genialt.. Især hvis mand lige har klaret en pisse svær mission, er endelig nået på vej tilbage og SÅ kommer de kørende.. jeg når ikke engang hen til det første træ før de har slået mig ned, og det skal siges at for og komme fra punkt A til B så skal jeg igennem en park der er som 6 fodbold baner.. med en bil efter mig..

Så nu skulle der vidst også komme en Dead Rising 2 og jeg køber det muligvis ( sikert et år for sent), men jeg håber satme de har ændret det system der gemmer og at de lorte fisse fucking zombier der løber rundt ikke er så pisse irreterende..

Anyways.. Det var bare det jeg tænkte så.. Nåh ja.. og så har jeg lige fået krampe i min tommeltåt.. Hvorfor hedder det egentligt en tommeltot alligevel? Eller en øre flip..

Forresten så er jeg ikke i humor til og rette stave fejl, så booh hoo for kloge åge der sidder og tænker (Hmm jaa, men der er jo ikke D i ordet gjort..)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her