URLrik's blog
24-04-2007 - 18:58

Pimp my XBox 360

Det er ikke fordi min Xbox360 fylder så meget i min hverdag, udover at den rent fysisk nærmest er et møbel i sig selv, men den har dog en gavnlig afstressende effekt fra tid til anden. I langt de fleste tilfælde er det blot i selskab med XBox Live Arcade spil (Uno, Worms etc.), når altså det ikke lige bliver til en omgang fodbold. Senest med Fifa07 der dog er sat til salg til fordel for UEFA CL 2006/2007. Jeg savner i øvrigt et større udvalg og mere variation i spiludbuddet, men jeg krydser fingre for at det kommer før eller siden - det er jo trods alt EA, der udgiver de fleste spil, som det også er tilfældet ved de andre konsoller.

Apropos XBox 360 så kastede en god ven mig en venlig tanke og forærede mig en Fifa06 Faceplate, som havde han vundet. For kort tid siden anede jeg ikke, hvad en Faceplate var og havde derfor heller ikke skænket det en tanke. (En Faceplate er blot det forreste stykke plastik på en XBox360 - altså dér hvor man tænder, slukker, sætter DVD i etc.). Jeg kunne naturligvis, som den gadget-geek jeg givetvis er, ikke afslå et tilbud om, at ændre den kedelige grå front. Jeg er efterfølgende blevet bekendt med, at der er ultra-geeks, som tilmed vælger at udskifte hele kassen med en special designet kasse - imponerende. Case modding er naturligvis ikke et nyt fænomen - jeg havde bare ikke overvejet muligheden til XBox 360 og jeg tror heller ikke, at jeg får tid eller penge til at kaste flere kræfter efter den vogn - min Faceplate opfylder fint mit behov.

I min nysgerrighed faldt jeg over blandt andet Decalgirl, som blot er et af mange steder, hvor man kan købe den slags, hvis man ikke har andet at bruge sine penge på. Her finder du blandt andet også cases til ipod, laptop, mac mini m.m.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her