URLrik's blog
24-04-2007 - 18:54

Streaming fra Mac eller ekstern harddisk?

Er du ikke i besiddelse af en PC med WMCE (Windows Media Center Edition) og ønsker du at afspille musik/video/billeder via XBox360, så er der et par muligheder til højrebenet. Jeg har kigget nærmere på mulighederne for at streame indhold fra Mac (OS X) til XBox360 og at anvende en ekstern harddisk. (Hvis du har en PC, så anskaf dig en WMCE :).

Connect360 (Mac)
“Connect360 automatically indexes your iTunes and iPhoto libraries and shares them to your Xbox 360. You can then use the Xbox 360 Dashboard to browse and play your media, organized in the exact same way that it is on your Mac”. Connect360 fra nullriver er et stykke software, som gør det muligt at streame indhold. Det virker ganske upåklageligt, men begrænser sig ved, at det ikke er muligt at streame beskyttet indhold. Det er muligt at streame musik, fotos og video - video dog kun i WMV/WMA format. (Det burde være muligt at brænde det beskyttede indhold til CD/DVD og efterfølgende at lægge det ind i iTunes igen - uden at jeg har haft tid/lyst til at teste det).

Ekstern harddisk
En anden mulighed er at tilslutte en ekstern USB harddisk, som indeholder musik, video og billeder. Det har den oplagte fordel, at du slipper for at have en computer (PC med WMCE eller Mac med eks. Connect360) tændt, som skal streame indholdet. Xbox360 finder problemfrit den eksterne USB harddisk og kan som udgangspunkt afspille indholdet. Der er dog visse format-begræsninger jf. nedenstående oplyst på Xbox’s website.

Du kan i øvrigt læse mere om brug af ekstern harddisk med Xbox360 på http://www.llamma.com/xbox360/mods/USB Hard Drive Mod.htm

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her