Tzmir's blog
14-12-2006 - 14:12

Armchair commanderVed i hvad der er trals? Det er trals når man er helt vild med en type spil men der bliver næsten aldrig lavet nogle af dem.

Sådan er det med mig, jeg elsker naval games. Altså spil hvor man styre en destroyer, covette eller måske endda en rigtig slagskib som Bismarck eller HMS Hood.
                 "HMS Belfast museum skib i London"

Ubådsspil er da sjove nok, men de er lidt begrænset. Det er sådan en slags stealth spil hvor man har nogle torpedoer som skal affyres, bevares sjovt nok. Men når jeg spiller Silent Hunter III tænker jeg altid "Bah, jeg vil da meget hellere ha' kontrollen over det der 50.000 tons tunge battleship ved navn Bismarck"

Det sidste spil som gav mig lov til det var "Enigma: Riseing Tide" fra 2003.
Spiller det stadig engang imellem, men grafikken begynder at halte lidt bagud. Desuden savner jeg noget multiplayer.
En af de sjove ting ved netop Enigma er at man kan styre det meste af sit skib via mikrofon. F.eks, hvis du skal gøre dig klar til kamp kan du råbe "battlestations!" så du er parat til at affyre dine deckguns. Så føler man sig som en rigtige commander.
Spillet var faktisk designet til at udvikle sig til et MMO senere, men firmaet gik desværre konkurs.
Men hov, er mine bønner blevet hørt? Xbox360 og PC spillet "battlestation midway" ser ud til at være noget for mig! Har luret lidt på deres forums og der skulle måske komme en demo inden årets udgang hvis vi er heldige. Glæder mig ihvertfald.
Forventet release: Jan 2007

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her