Tzmir's blog
23-05-2007 - 10:40

Planet Earth HD-DVDEfter en længere pause med HD-DVD'er er jeg nu begyndt at handle igen. Primært pga at MS endelig har fixed de lydfejl der var på drevet.


Har aldrig set serien "Vores planet" som kørte på DR1 for noget tid siden. Men har kun hørt gode ting om den. Så jeg bestilte hele Planet Earth(som den hedder på engelsk) serien på HD-DVD. 4 hd-dvd'er med 3 afsnit på hver.


oh Holy Moly !!! hvor er billedet bare super flot i den serie. Den slags fantastiske naturbilleder SKAL simpelthen ses på enten HD-DVD eller Blu-ray, det fortjener simpelthen ikke sådan en ringe analog signal som alm TV nu engang er.

Nu har jeg kun set 1 afsnit, men er allerede meget imponeret. Den følese af at ha' brugt sine surt tjente penge på et rigtig godt produkt er nu rart. Glæder mig til ar se mere iaften (hov, der er Champions League finale, det må blive imorgen)


Så hvis du mangler noget som rigtig vise hvad HD-DVD virkelig duer til så køb Planet Earth ! Eller hvis du som mig aldrig har set serien før, og elsker fantastiske naturbilleder, så må du ikke gå glip af denne perle.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her