Major Oblivious's blog
30-06-2010 - 09:37

Har Erhvervslivet tabt bolden?

Det her er lidt en udløber af diskussionen igår om hvorvidt detailhandlen dør af handel med udenlandske firmaer (primært køb af spil og MS point over nettet) Jeg vil mene at det blot er spillereglerne på markedet, men lad det ligge.

Blogindlægget og dermed min forargelse er forsiden på Børsen idag
"Storejer kræver politisk redning" og forsætter "Amagerbankens storaktionær Karsten Ree afviser umiddelbart at deltage i en ny redningsaktion for den trængte bank, der jager 750 mio. kr. Han tvivler på bankens muligheder for overlevelse og sætter i stedet sin ild til en politisk håndsrækning."
Vi har her at gøre med en privatfinansieret bank som har truffet nogle forkerte beslutninger, og vil nu løbe fra ansvaret og lade staten betale for deres inkompetence. Præcis som det skete med Roskilde Bank og andre banker her i landet, eller de ekstrem store koncerner i USA som også er blevet reddet, naturligvis vil konkurserne af bankerne og GM osv. have fatale konsekvenser. Men jeg er forarget over den vold som det frie markeds principper bygger på. Hvis holdingen fremover bliver at gevinsten snupper vi selv, men gælden betaler staten, så er alle de tricks og kunstner jeg har brugt de sidste 6 år på at specialisere mig i, jo fuldstændige overflødige! Hvis vi fremover bare kan række hænderne ud, og lade staten betale. ?
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her