Major Oblivious's blog
18-08-2009 - 19:44

Iphone 3Gs endelig.. og lidt andet..

Så er det vist på tide med en blog update.. Vil dog gerne indrømme at jeg har svært ved at stoppe med at lege med min nye Iphone. Det er absolut legetøj for voksne, og jeg tror også Apple er ganske klar over det. Efter tre nervepirrerne dage som Post Dk´s gidsel fordi at efterkravsbrevet aldrig landede i min postkasse og "procedurer" skulle overholdes, lykkedes det endelig at få pakken. Den venlige postdame så på prisen og sagde "nu håber jeg at du syns den er det værd" - Jeg tænkte.. "give me give me give me" mens den høflige smalltalk var sat på automatpilot, men nu er den i hus :D

Denne uges chokerende nyhed var et besøg i Hi-Fi klubben. Jeg ville have af/bekræftet myten om kabler påvirker lyden. Jeg havde noget gennemsigtigt halløj fra Harald Nyborg hvor jeg fik en 15 - 20 meter for 60 - 70 kr. Fik dog aldrig lyden til at matche den nede i butikken, men jeg har altid givet min forstærker skylden. Da jeg kommer derned bliver jeg præsenteret for et kabel til 35 kr pr meter.. :-o Syns det er tåbelig mange penge for en ledning, men han forklarer mig pænt at de havde kabler til flere hunderede kr meteren, belagt med diamant?
Modvilligt ender jeg med at købe 5 meter grundet at de altid har givet mig uovertruffen service, og jeg stoler på deres ekspertise, og jo.. Det gjorde sku en forskel nuancerne i lydbilledet blev drastisk forbedret, så jeg kan kun anbefale at investerer i ordentlige kabler, også selvom man ikke har anlæg for millioner så kan det tilsyneladende skabe små mirakler :P
05-08-2009 - 12:01

Finanskrise og Vokseværk i Communitiet ?

Finanskrisen har efterhånden kostet en del arbejdspladser rundt om i verden, og min egen gruppe er også ved at være i farezonen. Arbejdsløsheden blandt nu-uddannede akademikere er nu oppe på 62% - til sammenligning kæmpede virksomhederne om de studerende sidste år. Så hysteriet som Anders Fogh Rasmussen kaldte krisen i dens opløb har efterhånden rodfæstet sig godt og grundigt. Hvordan påvirker det så spille-industrien, og vores udvalg i slikbutikken? Historier hedder at spillestudier bliver lukket, og kræfterne bliver samlet i større studier i forsøg på at konkurrer med de mere pengetunge drenge. Activision åbnede ballet med at hæve prisen til $70 for MW2

Det er en prisstigning på 17% som jeg dog tvivler på at vi vil se meget til her i Danmark, da vores priser i forvejen er små 30% højere end i USA.
Anyway mere lokalt set så burde media-snakken, den stigende arbejdsløshed, og de krakkede virksomheder bremse væksten i spil-salg og konsoller her i Danmark. Men dette er til min egen overraskelse ikke tilfældet.. Børsen skriver at tal Medieorganisationen viser at der er blevet omsat for 417 millioner kr PC og konsol spil indtil videre i DK. Det er 12 millioner kr mere end samme tid i 2008 som viste sig at blive et rekord år. Drivkraften i denne vækst er primært Playstation og Xbox spil og konsoller. Så selvom at Danmark befinder sig i krisetid, så har det åbenbart ikke stoppet Gaming-communitiet, tværtimod. =)

Opdate på Iphone-situationen, så er jeg sprunget fra 3, da det viste sig at min ordrebekræftigelse ikke var en rigtig ordrebekræftigelse, og senest forventet leveringsdato skulle tages med store forbehold.. Så jagten forsætter igen..
04-08-2009 - 13:18

Blog?

Første indlæg fra en absolut blog-noob.

Med en Iphone på vej, og muligheden for at blive super-mobil er det vel en god anledning til at træde ind i blogger-miljøet. Hvad der kendetegner en god blog reflekterer jeg stadig over, men har en klar ide om at en god blog bør reflekterer ens personlighed. - Det siger Google i hverfald -

Hvem er jeg ?  26, Økonom & Gamer. Skal igang med mit speciale efter sommerferien, og derefter vil jeg være Cand.Merc, spilene skal jo finansieres på en eller anden måde ;-)

Hvad bloggen vil indeholde ligger ik helt fast endnu, men vil primært bruge den som mit virtuelle pusterum.. Så mere vil komme..
I øjeblikket står den blot på arbejde og venten på at 3 får hevet nogle flere Iphones hjem fra Apple =D
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her