Major Oblivious's blog
05-08-2009 - 12:01

Finanskrise og Vokseværk i Communitiet ?

Finanskrisen har efterhånden kostet en del arbejdspladser rundt om i verden, og min egen gruppe er også ved at være i farezonen. Arbejdsløsheden blandt nu-uddannede akademikere er nu oppe på 62% - til sammenligning kæmpede virksomhederne om de studerende sidste år. Så hysteriet som Anders Fogh Rasmussen kaldte krisen i dens opløb har efterhånden rodfæstet sig godt og grundigt. Hvordan påvirker det så spille-industrien, og vores udvalg i slikbutikken? Historier hedder at spillestudier bliver lukket, og kræfterne bliver samlet i større studier i forsøg på at konkurrer med de mere pengetunge drenge. Activision åbnede ballet med at hæve prisen til $70 for MW2

Det er en prisstigning på 17% som jeg dog tvivler på at vi vil se meget til her i Danmark, da vores priser i forvejen er små 30% højere end i USA.
Anyway mere lokalt set så burde media-snakken, den stigende arbejdsløshed, og de krakkede virksomheder bremse væksten i spil-salg og konsoller her i Danmark. Men dette er til min egen overraskelse ikke tilfældet.. Børsen skriver at tal Medieorganisationen viser at der er blevet omsat for 417 millioner kr PC og konsol spil indtil videre i DK. Det er 12 millioner kr mere end samme tid i 2008 som viste sig at blive et rekord år. Drivkraften i denne vækst er primært Playstation og Xbox spil og konsoller. Så selvom at Danmark befinder sig i krisetid, så har det åbenbart ikke stoppet Gaming-communitiet, tværtimod. =)

Opdate på Iphone-situationen, så er jeg sprunget fra 3, da det viste sig at min ordrebekræftigelse ikke var en rigtig ordrebekræftigelse, og senest forventet leveringsdato skulle tages med store forbehold.. Så jagten forsætter igen..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her