tue69's blog
19-10-2009 - 13:27

Øjenvidneberetninger fra X2 - part 3

Så sidder man så endnu engang i en lufthavn, denne gang københavns, og kigger tilbage på X2 eventet. Hvad er der af højdepunkter, der er masser, det nemmeste er vist lige at tage dem i punktform – hvad har jeg lært af X2?:

  • At der er en grund til at Halo drengene rent faktisk har fået prædikatet Halo drengene. Det tror jeg de fleste andre deltagere vil nikke genkendende til. Helt fortjent de vandt Halo 3 main turneringen. ChristianMP og undertegnede derimod, kommer aldrig til at vinde noget som helst i Halo 3 sammenhænge.

  • Det tager Christian MP over 16 timer at fremskaffe lesbisk sex i Mass Effect. (du har lovet at sende det videobånd!)

  • Juxer er en kærlig fyr (tak for i nat)

  • Juxer er fandme ihærdig når det kommer til Trials... Jesus f*cking christ!

  • Adellovic er en bragende FIFA spiller.

  • Danmarksmesteren i Tekken er rimelig stærk til det nye tekken.

  • EA har lavet Camel Toe i Dragon Age (tak for tippet Rotator)

  • Saboteur og Assassins Creed 2 ser awesome ud!

  • Xbox gamere kan rent faktisk sove 3 nætter i træk på et stenhårdt og møgkoldt gulv.

  • Vores svenske islæt, Jorge og Christian, er nogle stand up drenge og jo Jorge, du er ringere til FIFA end mig. Det er du også Skou, tak for 6-1 – easy!

  • Ismand er et fantastisk underholdende menneske og stod for eventets ultimativt fedeste stunt, det er svært at beskrive, men lad mig bare fortælle det sådan, at det drejer sig om finalen i Counter Strike, som var main tournament under SLAP 19, der var omkring 100 tilskuere og så indebar det et fasttapet skilt med teksten ”Counter Strike Sucks Ass!” - videoer kommer snarest.

  • Morten Skou er nutidens Houdini og kan lave forsvindingsnumre derefter.

  • Shreik, Blauwy og MP er ihærdige mennesker – et 2 x 2 meter stort Pessimisten banner blev således hængt op på væggen.

  • Tøser fatter ikke at spille Tekken, men er ret gode til at se dumme ud når de gør det (videoer kommer snarest)

  • Det er normalt i Counter Strike land at man bliver vækket til Lady Gaga... Det er normalt for Tue at begå selvmord som følge af dette.

  • Shreik, tak for at dryhumpe mit ben ved flere lejligheder, samt indspilning af hudfilm på Morten Skous digicam.

  • Rotator er en sur, sur mand

  • DJ's til eventet er røv – spil dog for helvede noget andet.

  • Det er åbenbart sabotage at forsøge at joine finalespillet i counter strike når den er i gang.

Der er mange andre underholdende indslag, som jeg dog vil lade andre om at komme med. Spørgsmål til ovennævnte eller eventet generelt kan bare smides til mig pr. PB, ellers vil jeg afslutningsvist sige tak til alle de mennesker, der gjorde den sociale del af X2 mindeværdigt. Tak til Shreik og MP, hyggeligt at se jer drenge, tak til Juxer, din dejlige dreng, tak Jorge og Christian, de to fedeste svenskere, Halo-drengene, fordi i er så syge, Ismanden, du er rablende gal, Katolil, Zytrax, Grayace, Blauwy, Tofte samt mange andre deltagere og walk ins, som var et kærkomment indslag.

Afslutningsvist tak til Frank aka Wollaman for at være enig med mig i, at fadøl er rart, Cult shaker, not so much!

 

Ærbødigst - Tue

16-10-2009 - 16:04

Øjenvidneberetninger fra X2 - part 2

X2 er igang, og der er masser af aktiviteter.

Efter at have overnattet hos Morten Skou, hvilket i sig selv er en halvspændende oplevelse, da manden går i søve 3-4 gange om natten, gik turen til X2 i Brøndby hallerne. Først skulle vi dog lige have testet præcis hvor mange Xbox ting der kan være i en Peugeot 206, da Morten absolut mente det var nødvendigt at medbringe et arsenal af Xbox 360 ting, svarende til et mellemstort EB Games lager.

Med lidt nød og næppe, og en smule kreativitet, blev den franske bil dog lastet med alskens goodies, og kort tid derefter ankom vi til destinationen. Foruden Juxer, som jeg havde æren af at hilse på onsdag aften (tak for hyggelig male-bonding) blev der hilst på diverse forum koryfæer som Skou, ChristianMP, Shreik, Nexus, Crow osv osv osv.

Torsdag gik primært med at få sig placeret, og en smule turneringsspil blev det også til, da Gears of War 2 turnering blev afholdt. Vinderen blev Shreik og Ismand, eller rettere sagt Ismand og hans kødskjold, for der er vist ingen tvivl om at Ismanden er X2's hårdeste Gears of War spiller. Til gengæld fandt mand dagens mest tætte opgør i kampen mellem Team Pedobear says "Too old!!!" Bestående af Christian MP og Tue69 og Team Dark X Crow. Pedobear startede hårdt med at komme foran 4-0 men der blev udlignet til 4-4 inden MP afgjorde løjerne til 5-4. Kampen blev spillet på et niveau i samme tempo som et norsk pensionistlandshold i curling og generelt set var der aldrig rigtigt tvivl om, at ismanden vist var den rigtige vinder.

Derudover blev Tekken 6 fremvist og Rock Band afprøvet. Banned Nexus' epeleptiske anfald gør ham gavn på trommen, når han, som en lemming på speed, formår at full comboe selv de ondeste expert sange på ION trommesættet. Voldsomt ser det ud, og hospitalspersonalet har også tilspurgt den unge trommeslager om han nu er okay. Gode råd blev det også til, blandt andet at skære ned på koffeinen.

Placeringen af Xbox-holdet er fantastisk. Vi er hævet over alle andre ordinære PC-gamere, som til gengæld er fantastisk engagerede. Sjovt ser det ud, når drenge helt ned på 8 år tæsker et Counter strike spil, som er ældre end dem selv. Gad vide hvordan det ville se ud hvis alle Xbox drengene høvlede Pac Man.

Søvn er det ikke blevet til endnu, men det tager folk med ophøjet ro. Assassins Creed 2 er blevet fremvist idag, og vi har blandt andet fået tilegnet os den viden, at der vil være 3 forskellige former at ryste vagter af på i det nye spil, hvoraf specielt den ene metode skulle være revolutionerende. Derudover fik vi også et par historiemæssige afsløringer, men dem holder vi for os selv.

Hvad har vi ellers lært indtil vider på X2... Juxer er en pæn pæn mand, svenskere kan konsumere en burger på størrelse med en gennemsnitlig lagerhal i Jylland, bryster er en dejlig ting og kaffe fås bedst i tocifret antal.

Stay tuned for flere opdateringer fra x2.
15-10-2009 - 09:32

Øjenvidneberetninger fra X2 - part 1

En xboxlifers beretning fra X2

D-day, -1

Dagen før dagen, man er så småt ved at indstille sig på 3 dages gennemgående gaming og socialt samvær med et udsnit af såvel nye som gamle kendinge på Xboxlife's efterhånden voksne forum. Arbejdet er overstået og så går turen ellers mod Tirstrups stolthed, Århus lufthavn.

Nu har størstedelen herindefra sikkert kun rejst fra Billund og Københavns lufthavn og i tror sikkert alle sammen at Tirstrup er Danmarks mindste. Jeg må skuffe jer, det er verdens mindste! Alt herinde er virkeligt utroligt småt, til gengæld er sofaen, hvori jeg har placeret mit dovne korpus såvel ganske stor og behagelig. Faktisk virker det som om, at man, da man byggede skidtet, fik brugt hele budgettet på møbleringen for derefter at spare på resten. Heriblandt kan nævnes en utrolig smal afgangshal og en elevator, som kun de der besidder en pæn portion dødsforagt, tør prøvekøre. Jeg troede jeg var en af disse, men måtte halvvejs gennem turen råbe efter security, da jeg var sikker på at lortet ville brase sammen. Egentligt en kende tragikomisk at man frygter at falde halvanden meter ned i en elevator når man om ca. en time sætter sig i et fly.

Restaurant står der på et stort skilt på første sal, men der er ærligt talt ikke meget restaurant over det hele, det minder mere om en kantine. Til gengæld er personalet også derefter, og her tænkes ikke mindre kvalificerede, men i stedet meget søde og rare. Det er jo skønt at få et smil og et ”god aften” med, når nu man betaler halvdelen af en månedsløn for selvdød pindsvin og årgammelt smør, som serveres mellem to paptallerkner under betegnelsen ”sandwich”. Men betjeningen var god.

Så kan man så sidde her og nyde solnedgangen og de indkomne fly, eller det vil sige manglen på samme. For fly er der ikke mange af. Faktisk var der mere fly over min tur på vej til lufthavnen end det jeg ser, når jeg nu kigger ud over landingspladsen. Jeg håber ærligt talt at der snart sker noget, for tror ikke turen til københavn bliver helt så fantastisk, hvis vi skal tomle hele vejen.

Anyways, check-in klaret og efterfølgende bydes der på den obligatoriske ventehalsstemning. Her gives der bonuspoints til lufthavnen på fraværet af skrigende børn og deres lorteforældre. En cola zero rigere, og 200 kr. fattigere blev jeg da også i ventetiden, som blev brugt på at fundere over, hvorfor jeg i går brugte 4 timer på at lede efter et pas, som ikke gav andet end et smil hos ekspedienten da jeg fremviste det. Undertegnede har åbenbart svedt ud, at København ikke er en del af udlandet.

Tiden i Århus lufthavns ventehal kan bruges på en tur i mythologiens have, der er nu ikke meget mytologi over det hele, men flot er det da. For dem der ikke har set det, er det et springvand og plastiblomster under den åbne himmel. Jeg er sikker på at mit indtryk havde været bedre hvis det ikke havde været for nattefrost og mangel på varmt overtøj. Til gengæld er her bare damer på plakater, så det fordrev jeg en pæn stund med at kigge på.

Fly mellem Århus og kbh kan anbefales, nemt, hurtigt og bekvemt. Velankommet i lufthavnen mødes jeg af Skou, som dog først synes han skal køre hele kbh luftavn rundt før han finder mig. I bilen møder jeg legendariske Oliver, aka Juxer, og så får vi ellers købt burgere. Og i burgere menes der her altså en motherfucking ko bagt mellem to dagsproduktioner fra den lokale kohberg. Mit minimale korpus sættes hårdt og kun vores to hjælpere fra Sverige formår at komme igennem.

Vi får gjort klar til X2 og sagt godnat alt for sen. Nu sidder jeg så i Skous lejlighed og ser porno... Vi ses drenge!