tue69's blog
06-07-2012 - 11:26

En pessimists 2012-forudsigelser, del 2.Hvad kalder man ét tilfælde af klamydia? Sort uheld. Hvad kalder man 500 tilfælde af klamydia? Enkebal på Ørum kro. Hvad kalder man 1.000 tilfælde af klamyda? En epedimi. Hvad kalder man 10.000 tilfælde af klamydia? Roskilde Festival. Venlig hilsen, Finn Nørbygaard, hvis han da på et tidspunkt overvejer at sætte Københavner versus jyder-jokes på hylden og istedet følger tidens trend med at tale om og fremvise kønsdele. Om ikke andet så ifølge infoskærmene på Århus Banegaard.

Men nu er det selvfølgelig ikke Roskilde Festivalgængernes dumheder, såsom ubeskyttet samleje og fremmøde til Bruce Springsteen koncerten, vi skal snakke om, men derimod Pessimistens 2012 forudsigelser. Såfremt du ikke har læst del 1 af dennes forudsigelser (så kom igang!) så omhandler denne blog-serie en række af de hændelser, vi med garanti kommer til at se i løbet af 2. halvår i spilåret 2012.

Forudsigelse 4: EA åbner sin egen butikskæde

Electronic Arts famler for tiden i seriøs blinde. Ikke alene forsøger spilmastodonten at finde ud af, hvordan man pleaser 10 millioner sci-fi fans, ved at forfatte en fornuftig afslutning i Mass Effect 3 (Pessimist-tip: Det bliver noget med girl/girl action), men herudover forsøger EA at lave nyt DLC materiale og samtidigt beskytte selskabets indtjening, ved at finde nye metoder for at undgå brugtspilssalg.

Deres seneste forsøg med at lave selvdestruerende spilskiver var tilsyneladende i strid med global lovgivning, så istedet vil EA nu åbne en række spilkæder. Konceptet går i bund og grund ud på, at når du køber et spil, så vil man blive tvunget til at give navn og adresse, hvorefter EA jævnligt vil lave stikprøvekontroller, om køberen rent faktisk stadigvæk har spillet stående. Herudover vil EA lade sig inspirere af skattevæsenet, hvorfor der vil blive oprettet en hjemmeside, hvorpå naboer og venner kan sladre om deres bekendte, hvis han kaster sig ud i at sælge brugte spil.

Butikkerne vil, foruden spil, også sælge køkkenudstyr, dog ikke af mærket Tefal, idet EA direktør John Ricciotielli tidligere har udtalt: "Hvad fanden er der galt med de pander? Den sidste jeg købte havde sådan en underlig rød plet på midten, og da jeg fik den skrabt af, virkede lortet ikke."

Forudsigelse 5: Suda51 bliver endeligt indlagt på den lukkede

En morder med syv forskellige personligheder, en mexikansk demænjæger, som får hjælp af et flammende dødningehoved, som også giver den gas i diverse penis-referencer og en cheerleader i strutskørt, som dræber zombier mens hendes ekskærestes hoved følger hende i tykt og tyndt.

Man burde ud fra ovenstående have vidst, at Suda51 ikke er et normalt tænkende menneske. Det bliver dog først for alvor lysende klart efter hans kommende novemberudgivelse "Multi Music Mega Madness", hvor man som ung vampyrjæger bliver sendt ud for at dræbe de resterende medlemmer af Van Halen, som er blevet taget til fange af en ondsindet vampyr. Kontrolskemaet veksler mellem button-mashing og anvendelse af pulten fra DJ Hero, og herudover er der gæsteoptræden (got it?) fra Aqua-Rene, som vil pruste sig igennem en hel bane.

Dette bliver endegyldigt for meget for den vestlige spilverden, som ved fælles arbejde får Suda51 spærret inde på den lukkede. En talsmand for den japanske gamerverden udtaler: "Jeg fatter det ikke? Vi har morgenmadsreklamer, der er underligere end det her."

Forudsigelse 6: Lance Armstrong vinder VM i Counter Strike

Han kan det hele, den amerikanske topatlet. Vinde Tour de France, og så endda i et Tour-felt, hvor alle andre end ham og Rolf Sørensen er dopede, gennemføre en Iron Man og nu vil den tidligere Tour-vinder også begå sig indenfor den kompetetive spilverden.

Rygtet vil, at Lance Armstrong vil vinde VM i Counter Strike, og vi ved jo allesammen, at når Lance Armstrong beslutter sig for noget, så ender han med at være bedst i det. I den forbindelse ser Pessimisten frem til Armstrongs "Livestrong" pendant indenfor Counter Strike, også kaldet "Hax0r".

Det er lykkedes Pessimisten at få et interview med Lance Armstrong under en Counter Strike-session, og amerikaneren udtaler: "Hold kæft det er fedt det her. Bare skyde terrorister og sådan, det er ligesom at være i rigtig krig. Og så alle de fede snydeprogrammer man kan downloade. Hvis bare jeg havde haft noget lignende til Tour'en, så havde jeg ikke behøvet at skyde mig selv med alle de der stof...." og her bryder Armstrongs pressechef ind.

Del 3 på vej

Det var denne omgang weekendlæsning. Jeg ville rigtigt gerne have bragt en del andre forudsigelser som eksempelvis "Ubisoft ovenpå E3 sejren: Nu går vi efter præsidentvalget!", "Nintendo erkender: Vi var på svampe da vi opfandt Wii-U" og ikke mindst "Morten Skou opkøber restlageret af Xbox 360 konsoller i Danmark" men det må blive en anden god gang.

Ha' det!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.